Na trgu dela je neskončno število podjetij in kandidatov. Prava umetnost je med njimi vzpostaviti vezi, ki bodo trdne in zmagovalne - to v Competu znamo!
ARHIV COMPETO+
2014 2013
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Competo – karierni partner Alumni kluba Ekonomske fakultete v Ljubljani

V službi preživimo kar tretjino svojega aktivnega življenja in zato je toliko bolj pomembno, da opravljamo delo, ki nas veseli in izpopolnjuje ter v okolju, kjer lahko maksimalno izkoristimo vse svoje potenciale. S partnerjem, Alumni klubom Ekonomske fakultete v Ljubljani ponujamo za člane kluba storitev, ki jo izvajajo najboljši Alumni klubi po svetu - ALUMNI kariera.

 

Za člane Alumni kluba smo pripravili tri storitve, ki so posameznikom lahko v podporo pri načrtovanju kariere, kariernih izzivih ter iskanju novih zaposlitvenih priložnosti: informativne zaposlitvene razgovore, strokovno pomoč na področju načrtovanja kariernega razvoja ter psihološka testiranja s povratno informacijo.

 

http://www.ef.uni-lj.si/alumni/alumni_kariera

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.