Individuals can achieve success above the average only when they pursue a career where they can express all their potentials and when surrounded by people who also share true “chemistry”.
Vacancies We help you get the job you really want Competo Senior Programme References by satisfied candidates Enrolement in the database
SEND AN INFORMATIVE
ENQUIRY
REFERENCES
Competo associates understand what partnership is and strive for sustainable solutions benefiting all the parties.In a nutshell, they consistently tell us that they are here for us and that we can be even more efficient and successful with their help.

Vacancies

V Competu smo razvili nov portal www.competo.jobs, v katerem se lahko prijavljate na prosta delovna mesta, si ustvarite in oblikujete svoj profil, ki ga lahko tudi sami upravljate.

Rok za prijavo: 19.12.2017
HOT
Za našega naročnika, ki velja za vodilnega slovenskega proizvajalca izdelkov na svojem področju, iščemo direktorja za vodenje družbe. Svoje proizvode uspešno prodajajo na preko 20 svetovnih trgih, kamor izvozijo več kot polovico svojih izdelkov. Podjetje ima proizvodnjo organizirano v dveh tovarnah. Njihovi temelji slonijo na bogati tradiciji, obenem pa so s pogledom usmerjeni v prihodnost. Prizadevajo si za trajnostni razvoj podjetja in soustvarjanje koncepta življenja, ki temelji na udobju, energijski varčnosti in spoštovanju okolja.
Rok za prijavo: 17.12.2017
HOT
Danfoss, vodilno podjetje na globalnem trgu na področju regulacije pogonov, ogrevanja, hlajenja in klimatizacije.
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Naš naročnik je mednarodno trgovsko podjetje, ki v svoje vrsti vabi novega sodelavca na delovnem mestu Regijski finančni kontroler - junior (m/ž).
Rok za prijavo: 09.12.2017
HOT
Za našega naročnika, uspešno družbo iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Direktor kulinarike (m/ž).
Rok za prijavo: 24.11.2017
HOT
Za mednarodno trgovsko skupino na področju metalurgije, ki je v slovenski lasti, iščemo komercialnega direktorja za njihovo podružnico v Beogradu.
Naš naročnik je multinacionalka s področja razvoja medicinske opreme vrhunske kakovosti.
Rok za prijavo: 01.12.2017
HOT
Naša klient je uveljavljeno družinsko proizvodnjo podjetje iz kovinsko predelovalne panoge, ki je na trgu že pol stoletja. Svoje izdelke v celoti proda na evropskem trgu, predvsem v Nemčiji in Avstriji. Veliko vlaga v tehnološke posodobitve proizvodnje, razvoj strokovnega znanja sodelavcev ter optimizacijo logistike.
HOT
Naš naročnik je veliko trgovsko podjetje, ki v svoje vrste vabi novega zaposlenega na delovnem mestu Category Manager/Produktni specialist.
HOT
Za japonsko podjetje FANUC, izjemno uspešno proizvodno družbo z družinsko atmosfero in vrhunsko kvaliteto, iščemo prodajnega inženirja za injekcijsko brizganje, ki bo pokrival celotno Adriatic regijo (razen Makedonije).
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Naš naročnik je Atlas Trading d.o.o., eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov, ki v svoje vrste vabi izkušenega prodajnega inženirja.
Rok za prijavo: 10.11.2017
HOT
Za našega naročnika, uspešno mednarodno storitveno podjetje, iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Glavni računovodja (m/ž).
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Slovensko gradbeno podjetje, specializirano v rudarsko-gradbenih poslih, vabi v svojo sredino direktorja družbe.
HOT
Naš naročnik je uveljavljen proizvajalec in zastopnik opreme za merilno tehniko. Njihovi proizvodi in storitve se prodajajo na globalnem trgu. Z vrhunskimi strokovnjaki, izkušnjami in znanjem razvijajo inovativne ideje tako za tipske, kot tudi proizvode prilagojene posameznim potrebam kupcev.
Za podjetje Lek, lokacija Lendava, iščemo novega sodelavca.
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Naš naročnik je Gep Štalekar, eno najbolj prepoznavnih podjetij za celostno oskrbo strank s storitvami in izdelki na področju potiskane kartonske embalaže. V svoje vrste vabijo komercialista.
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Slovensko gradbeno podjetje z dolgoletno tradicijo na področju visokih gradenj išče direktorja družbe
Rok za prijavo: 24.11.2017
HOT
Za našega naročnika, Steklarno Hrastnik, podjetje, ki že več kot 150 let izdeluje vrhunske steklarske izdelke iščemo tehnologa za proizvodni proces.
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Za našega naročnika, Steklarno Hrastnik, podjetje, ki že več kot 150 let izdeluje vrhunske steklarske izdelke iščemo Direktorja za razvoj in kakovost.
Rok za prijavo: 15.10.2017
HOT
Naš naročnik je uspešno podjetje, ki se ukvarja z vodenjem poslovnih knjig za druga podjetja in v svoje vrste vabi novega sodelavca na delovnem mestu samostojni računovodja (m/ž).
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Naš naročnik je Danfoss, danes vodilno mednarodno, uspešno razvojno, proizvodno in prodajno podjetje na področju izdelkov in aplikacij za zagotavljanje energetske varčnosti, ki ponuja rešitve za učinkovito spopadanje s podnebnimi spremembami. Je eden vodilnih dobavitelj številnih naprednih komponent in sistemov za ogrevanje, ki zagotavljajo udobje in energetsko učinkovitost v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi izboljšano delovanje ogrevanja v omrežjih daljinske energetike (District Energy/DEN).
Rok za prijavo: 30.11.2017
HOT
Za našega naročnika, večje proizvodno podjetje, ki nudi kompletne storitve na področju strojegradnje profesionalnih avtomatskih linij v živilski panogi, z lastnim know-how-om, s tujim lastništvom ter dolgoletno tradicijo iščemo VODJO RAZVOJA.
Naš naročnik je vodilni slovenski proizvajalec energijsko varčnih hiš. Svoje proizvode uspešno prodaja na svetovnih trgih. Zaradi povečanega obsega dela in dobrega poslovanja, v svoje vrste vabi novega zaposlenega.
Rok za prijavo: 15.10.2017
HOT
Za našega naročnika, inovativno farmacevtsko družbo, iščemo izkušenega novega sodelavca na delovnem mestu Produktni vodja (Product Manager) m/ž.
HOT
Za našega naročnika, uspešno mednarodno proizvodno družbo iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Vodja kadrovske službe v proizvodni enoti
Rok za prijavo: 31.10.2017
HOT
Naš naročnik je eno večjih trgovskih podjetij s področja zabavne elektonike, računalništva, bele tehnike in telekomunikacij. Z inovatinimi pristopi, uporabo SW rešitev in uporabo analitike želijo biti najboljši na trgu, navdihovati in bogatiti nove življenjske sloge.
Rok za prijavo: 30.09.2017
HOT
Za podjetje Lek iščemo Vodjo oskrbe proizvodnje (PSCM) za lokacijo na Prevaljah.
Rok za prijavo: 31.10.2017
HOT
Naš naročnik je podjetjem z lastnim razvojem telematskega sistema, ki zagotavlja brezhibno upravljanje voznih parkov, delovnih procesov ter mobilnih zaposlenih. Primeren je za uporabo na številnih področjih, predvsem v transportu, logistiki, gradbeništvu, potniškem prometu ter v številnih storitveno orientiranih zasebnih ali javnih organizacijah. Njihov sistem avtomatizira in optimira poslovanje, niža stroške, omogoča časovne prihranke, prihranke pri porabi goriva, nudi boljši vpogled v delo zaposlenih in učinkovitejšo izrabo virov.
Rok za prijavo: 31.10.2017
HOT
Naš naročnik je Digiverse, uspešno slovensko podjetje z odličnimi programerji in mednarodnimi strankami. Njihova specialnost so visoko zmogljivi zaledni sistemi, ki se pogovarjajo z velikim številom odjemalcev.
Družinsko podjetje MEBOR, ki deluje že od leta 1982, je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev strojev za razrez lesa. Je dinamično in hitro rastoče podjetje s priznanji Obrtnik leta 2011, Podjetniški vzor 2012, nominiranci za Gorenjsko Gazelo 2016 idr. V svetu je priznano kot tehnološki vodja v segmentu horizontalnih tračnih žag. Podjetje je usmerjeno predvsem v razvoj novih rešitev in izboljšav, prodaja pa ima poudarek na tehničnih rešitvah.
Copyright © Competo d.o.o. All rights reserved.