Only when work becomes pleasure, can we really be satisfied and successful. Competo spreads the passion to work to all its stakeholders.
Vacancies We help you get the job you really want Competo Senior Programme References by satisfied candidates Enrolement in the database
SEND AN INFORMATIVE
ENQUIRY
REFERENCES
Competo associates understand what partnership is and strive for sustainable solutions benefiting all the parties.In a nutshell, they consistently tell us that they are here for us and that we can be even more efficient and successful with their help.

Vacancies

V Competu smo razvili nov portal www.competo.jobs, v katerem se lahko prijavljate na prosta delovna mesta, si ustvarite in oblikujete svoj profil, ki ga lahko tudi sami upravljate.

Rok za prijavo: 08.01.2018
HOT
Naš naročnik je mednarodno trgovsko podjetje, ki v svoje vrsti vabi novega sodelavca na delovnem mestu Country Manager - Direktor družbe (m/ž)
HOT
Kot vodilnemu svetovalcu na področju strateškega komuniciranja našemu partnerju Stratkomu zaupajo velike mednarodne korporacije, domača podjetja in organizacije ter nevladne in dobrodelne organizacije. So butično strateško komunikacijsko podjetje, ki ceni strast, pogum, radovednost in motivacijo. Prav to iščejo tudi pri bodočih sodelavcih.
Rok za prijavo: 02.02.2018
HOT
Naš naročnik je LPKF Laser & Electronics d.o.o., "high tech" podjetje z močno mednarodno vpetostjo, ki je danes največji svetovni dobavitelj opreme za hitro prototipiranje v elektroniki.
HOT
Olympus je vodilni svetovni proizvajalec optičnih in digitalnih tehnologij z visoko natančnostjo. Razvijamo in ponujamo inovativne rešitve za najmodernejše medicinske sisteme, digitalne kamere ter znanstvene raziskave.
Rok za prijavo: 13.01.2018
HOT
Vznemirljiv svet zabavne elektronike, računalništva, telekomunikacij in bele tehnike ponuja nove priložnosti za vas. Vas zanimajo izzivi, s katerimi se srečuje razvojna ekipa enega največjih trgovskih podjetij s tega področja pri nas? Bi radi svoje ideje uporabili in nadgrajevali pri razvoju inovativnih z napredno analitiko prepletenih SW rešitev? Vas mika raziskovanje in soustvarjanje področja nakupovalne izkušnje? Dobrodošli v BigBangu.
Rok za prijavo: 19.01.2018
HOT
Za našega naročnika Famm Co. d.o.o., ki se ukvarja z veleprodajo in distribucijo pnevmatik in uteži za pnevmatike, iščemo vodjo prodaje.
HOT
Za japonsko podjetje FANUC, izjemno uspešno proizvodno družbo z družinsko atmosfero in vrhunsko kvaliteto, iščemo prodajnega inženirja za verikalne CNC stroje, ki bo pokrival celotno Adriatic regijo (razen Makedonije).
Rok za prijavo: 08.01.2018
HOT
Naš naročnik je družba, ki gradi mali butični hotel v središču Ljubljane.
Rok za prijavo: 31.01.2018
HOT
Naš naročnik je visoko tehnološko podjetje, ki deluje na področju razvoja in implementacije informacijskih rešitev v skladiščih in drugi interni logistiki. So eno od vodilnih podjetij, ki se spoprijema z izzivi Industrije 4.0. Povezujejo poslovne informacijske sisteme, ljudi, robote in avtomatska vozila v delujoč »eko sistem« notranje logistike.
Rok za prijavo: 31.01.2018
HOT
Naš naročnik je Danfoss, danes vodilno mednarodno, uspešno razvojno, proizvodno in prodajno podjetje na področju izdelkov in aplikacij za zagotavljanje energetske varčnosti, ki ponuja rešitve za učinkovito spopadanje s podnebnimi spremembami. Je eden vodilnih dobavitelj številnih naprednih komponent in sistemov za ogrevanje, ki zagotavljajo udobje in energetsko učinkovitost v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi izboljšano delovanje ogrevanja v omrežjih daljinske energetike (District Energy/DEN).
Rok za prijavo: 21.01.2018
HOT
Danfoss, vodilno podjetje na globalnem trgu na področju regulacije pogonov, ogrevanja, hlajenja in klimatizacije.
Rok za prijavo: 08.01.2018
HOT
Naš naročnik je mednarodno trgovsko podjetje, ki v svoje vrsti vabi novega sodelavca na delovnem mestu Regijski finančni kontroler (m/ž).
Rok za prijavo: 15.12.2017
HOT
Za našega naročnika, uspešno družbo iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Direktor kulinarike (m/ž).
Rok za prijavo: 31.01.2018
HOT
Naša klient je uveljavljeno družinsko proizvodnjo podjetje iz kovinsko predelovalne panoge, ki je na trgu že pol stoletja. Svoje izdelke v celoti proda na evropskem trgu, predvsem v Nemčiji in Avstriji. Veliko vlaga v tehnološke posodobitve proizvodnje, razvoj strokovnega znanja sodelavcev ter optimizacijo logistike.
HOT
Naš naročnik je veliko trgovsko podjetje, ki v svoje vrste vabi novega zaposlenega na delovnem mestu Category Manager/Produktni specialist.
HOT
Naš naročnik je uveljavljen proizvajalec in zastopnik opreme za merilno tehniko. Njihovi proizvodi in storitve se prodajajo na globalnem trgu. Z vrhunskimi strokovnjaki, izkušnjami in znanjem razvijajo inovativne ideje tako za tipske, kot tudi proizvode prilagojene posameznim potrebam kupcev.
Za podjetje Lek, lokacija Lendava, iščemo novega sodelavca.
Copyright © Competo d.o.o. All rights reserved.