Ukvarjamo se izključno s tem, kar najbolje znamo – iskanjem, privabljanjem in selekcijo najboljših talentov na trgu.
Novice Blog Competo dogodki Mediji o nas Intervju s Competovci - Tina Štrus Intervju s Competovci - Klara Zavrl Intervju s Competovci - Jasna Benko Živec Intervju s Competovci - Tina Novak Kač Intervju s Competovci - Petra Novak Intervju s Competovci - Blaž Bejek Intervju s Competovci - Nina Ivančič
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Competo dogodki

V sredo 30.11.2016 smo v Competu organizirali že 11. dogodek. Tokrat smo govorilo o prihodnosti dela. Z nami sta bila dva vrhunska govorca: HR futurolog Perry Timms ter eden izmed najboljših slovenskih motivacijskih predavateljev dr. Aleksander Zadel.
Kako bomo vodili predstavnike generacije Z, ki želi početi stvari kot Messi ali Ronaldo?
We are all fascinated, frightened and perhaps philosophical about the future. Our future. Your future. The future of society and work.
V Competu skupaj z Britansko-slovensko gospodarsko zbornico in družbo PwC 16.11.2016 organiziramo poslovni zajtrk na temo "Corporate culture change in companies with FDI".
Z veseljem najavljamo Competov že 11.dogodek, ki bo prvič tudi mednarodno obarvan. V prvem delu bo z nami bo eden najbolj energičnih HR futurologov, Perry Timms. V drugem delu pa bomo prisluhnili doktorju psihologije, Aleksandru Zadelu. Poglejmo si v nadaljevanju na kratko nekaj izhodišč Aleksandrovega letošnjega predavanja.
Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.