Pomagamo ustvarjati uspešne in dolgoročne karierne vezi.
Novice Blog Competo dogodki Mediji o nas Intervju s Competovci - Tina Štrus Intervju s Competovci - Klara Zavrl Intervju s Competovci - Jasna Benko Živec Intervju s Competovci - Tina Novak Kač Intervju s Competovci - Petra Novak Intervju s Competovci - Blaž Bejek Intervju s Competovci - Nina Ivančič
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Novice

Številna podjetja se že danes soočajo z velikimi izzivi privabljanja in ohranjanja novih sodelavcev. Po napovedih pa bo privabljanje pravih talentov še večji izziv tudi v prihodnje.
Zavod Nefiks zaposlitve rešitve in Competo sta strnila vezi
V Competu smo septembra 2016 izvajali raziskavo, s katero smo želeli preveriti, kako so podjetja v Sloveniji seznanjena z izzivi prihodnosti dela in tudi, kako so nanje pripravljena.
20.12.2016
Želimo vam lepe praznike in srečno 2017!
Z novim generalnim direktorjem SAP Slovenija, Gregorjem Potočarjem, smo opravili krajši intervju, vezano na prihodnsot dela
Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.