Povezujemo talente z najboljšimi zaposlovalci na trgu.
Novice Blog Competo dogodki Mediji o nas Intervju s Competovci - Tina Štrus Intervju s Competovci - Klara Zavrl Intervju s Competovci - Jasna Benko Živec Intervju s Competovci - Tina Novak Kač Intervju s Competovci - Petra Novak Intervju s Competovci - Blaž Bejek Intervju s Competovci - Nina Ivančič
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Prihaja "Karierni kavč"!

Zavod Nefiks zaposlitve rešitve in Competo sta strnila vezi

 

Gre za novi koncept treh brezplačnih webinarjev, s katerim bomo mladim približali informacije o spremembah na trgu dela. Udeleženci bodo imeli možnost proaktivno sodelovati in zastavljati svoja vprašanja. S pridobljenim znanjem o aktualnih razmerah in smernicah na trgu dela bodo tako mladi lažje pristopali k iskanju dela ter bodo bolje gradili svojo karierno pot.

 

Projekt Karierni kavč sta oblikovali Jerneja Šegatin in Jona Klobčar, udeleženki Nefiks zaposlitvenih rešitev, ki ga financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz evropskega Socialnega sklada. Competo pa so prepoznali kot optimalnega partnerja, in sicer zaradi njihovega inovativnega in osebnega pristopa k reševanju kariernih stisk, s katerimi se srečujejo mladi, ki začenjajo graditi svojo kariero«.

 

 

 Klara Zavrl, vodja ekipe raziskovalcev

 

»Mladi se danes pri iskanju prvega kariernega izziva soočajo z velikimi izzivi. Po eni strani ne poznajo dovolj dobro razmer na trgu dela, po drugi strani pa prav tako ne posvečajo dovolj pozornosti spoznavanju in odkrivanju lastnih potencialov, sposobnosti in kompetenc. Interaktivni webinar bo odlična priložnost, da jim čim bolj približamo informacije o tem, kaj danes iščejo in želijo delodajalci ter katere kompetence bodo v prihodnosti odigrale ključno vlogo pri uspešnosti posameznika na trgu dela. Opremiti jih želimo tudi s čim več koristnimi nasveti in napotki, kako narediti prve korake in se proaktivno podati v svet dela.«; je izpostavila Klara Zavrl, Competo.

 

Več o projektu Karierni kavč prejmete na povezavi: http://ljnov01.zaposlitvene-resitve.si/

 

 

 

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.