Samo tisti, ki svoje delo opravljajo s strastjo lahko premikajo meje in ustvarjajo uspešne zgodbe. V Competu iščemo prav take, talente, ki bodo lahko soustvarjali tudi vaše uspehe in podvige.
Iskanje in selekcija Selekcijski ocenjevalni center Onboarding tima Psihološka testiranja Razvojna analiza zaposlenih HR Consulting Prezaposlovanje/Outplacement Competo Senior program
Competo coachi Naš pristop Zaključeni projekti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Naši coachi

V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo naše zunanje coache, ki skrbijo za spremljanje izbranih kandidatov med njihovim poskusnim obdobjem.

 

 

BBrank Bojan Brank

 

 

Bojan Brank ima obsežne izkušnje iz vodenja ter nadzorovanja gospodarskih družb. V obdobju 1991 do 2009 je vodil slovensko izpostavo logistične multinacionalke DHL (1991 do 2002 DHL International, 2003 do 2009 DHL Expres Slovenija) in v letu 1997 prejel nagrado Bill Walden za najboljšega mladega managerja na globalni koorporativni ravni DHL International. V sistemu DHL je sodeloval v obsežnem internem izobraževanju, tudi iz coachinga in mentorstva ter deloval kot coach in mentor članov management timov na koorporativni ravni. Od leta 2010 je mentor/poslovni coach članom mreže podjetništva CEED Slovenija.  V obdobju 09.2012 do 09.2013 je bil predsednik uprave Luke Koper. Deloval je tudi v Nadzornih svetih treh večjih slovenskih družb. (NS Mercator, d.d. 06.2012-06.2013, NS Luke Koper d.d. 2009 do 2012 ter NS Slovenskih železnic 2009 do 2012 – slednjemu je leto dni tudi predsedoval) . Aktivno je sodeloval v različnih managerskih združenjih (Združenje Manager, Klub managerjev Ljubljana) ter pri ustanovitvi Ameriške gospodarske zbornice AmCham v Sloveniji, kjer je bil član Upravnega odbora in vice-guverner. Po prevzemu DHL s strani Deutsche Post je bil v obdobju 2004-2008 član Upravnega odbora slovensko-nemške gospodarske zbornice. Diplomo iz splošnega managementa je pridobil na Ashridge Management College in London City University. Je član Upravnega odbora Zbornice za management consulting Slovenije (ZMCS) ter, od maja 2014,  predsednik Nadzornega odbora Slovenske Coaching zveze. Je nosilec uvodnega modula Coaching akademije na temo voditeljstva. V svojem podjetju Abena se zadnja leta ukvarja s coachingom, izobraževanjem  in poslovnim svetovanjem.

 

 

ESmrekar Enzo Smrekar

 

Je predsednik uprave družbe Droga Kolinska, d.d.. Ima 25 let izkušenj na vodstvenih pozicijah, med drugim tudi v mednarodnih družbah, kot sta Philip Morris in Diageo. Izkušnje ima predvsem iz menedžmenta in trženja z dobrim poznavanjem regije in širšega mednarodnega poslovnega okolja. V preteklosti je sodeloval na različnih strateških projektih z družbami, kot so A.T. Kearney in Stearn & Stewart. Je diplomant MBA na IEDC Bled. Ima licenco za Coaching in Mentorstvo, pridobljeno na CIPD Oxford Brookes University, je tudi praktik NLP (Richard Bandler Society of NLPI) in slušatelj Psychological Kinesiology by Chris Walton Msc. Je mentor članom mreže podjetništva CEED Slovenija in coach študentom MBA na IEDC Bled. Z januarjem 2014 je prevzel funkcijo Predsednika SZS ( Smučarske zveze Slovenije). Je tudi član upravnega odbora Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ).

 

 

MStular Milena Štular

 

Milena ima za seboj bogato karierno pot znotraj FMCG panoge. Zadnja leta je delala kot podpredsednica uprave v družbi Mercator d.d. za področje strateškega marketinga. Nekaj let je bila v isti družbi tudi izvršna direktorica za upravljanje globalne nabave. Pred tem je bila članica uprave in glavna poslovna direktorica Skupine Droga Kolinska. Daljši čas je bila tudi direktorica podjetij Bestfoods Adria in Unilever Slovenija. Na začetku kariere je bila brand manager in direktorica marketinga v podjetju Kolinska. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, dodatno se je izobraževala na IEDC Poslovni šoli Bled, kjer je končala program splošnega managementa. Ima mednarodni certifikat (INLPTA) praktika NLP, je mentorica članom mreže podjetništva CEED Slovenija in coach študentom MBA na IEDC Poslovni šoli Bled. Je strokovnjakinja iz marketinga in prodaje ter menedžerka z bogatimi izkušnjami v slovenskih družbah in mednarodnih korporacijah. Je ugledna članica slovenske marketinške skupnosti in predavateljica v nizu marketinških izobraževalnih programov. Šest let je bila predsednica slovenskega združenja oglaševalcev (SZO) in članica žirij festivalov SOF in EFFIE. Leta 2009 je bila proglašena za oglaševalsko osebnost leta.

 

 

AZadel dr. Aleksander Zadel

 

Je ustanovitelj Inštituta za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio, ki ljudem vseh starosti ponuja izoblikovanje celostne, avtonomne osebnosti, sposobne sprejemanja zrelih odločitev. Predava in raziskuje na Primorski univerzi, je RT-terapevt, glavni pobudnik gibanja Kakoživ.si in ustanovitelj zaposlitvene agencije Competo. Pred leti je bil zaposlen v podjetju Actual I.T., d. o. o., kot direktor za kadre, kakovost in splošne zadeve. Po izobrazbi je specialist klinične psihologije. Doktoriral je iz psiholoških znanosti in se v osmih letih dela v zdravstvu ukvarjal pretežno z boleznimi odvisnosti, preventivo in zdravim načinom življenja. Njegova področja raziskovanja so vodenje, pogajanja, motivacija, kadrovanje in čustvena inteligenca.

 

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.