Za podjetja in kandidate najdemo najbolj primerne rešitve tudi takrat, ko to morda izgleda nemogoče. Kar nekaj naših poslovnih partnerjev se je na nas obrnilo prvič, ko sami niso našli ustreznega kandidata. Pri tem smo jim uspešno pomagali.
Iskanje in selekcija Selekcijski ocenjevalni center Onboarding tima Psihološka testiranja Razvojna analiza zaposlenih HR Consulting Prezaposlovanje/Outplacement Competo Senior program
Competo coachi Naš pristop Zaključeni projekti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

ONBOARDING TIMA

 

Izbira prave osebe na izbrano delovno mesto je pogosto šele prvi korak k uspehu. Prvih 90 dni pomembno vpliva na to, ali se novozaposleni uspešno vključi v delovno okolje, ki ima svojevrstno dinamiko dela in procese. Onboarding tima ponuja novemu članu in obstoječi ekipi podporo za gradnjo uspešnega sodelovanja.

 

Ustrezno zastavljen program vključevanja zaposlenega na novo delovno mesto in novo delovno okolje ima številne koristi.

 

 

 

Competova storitev onboarding tima združuje principe diagnostike tima, razvoja tima in onboardinga, torej vključevanja novozaposlenega v delovno okolje. V tem procesu člani tima izpolnijo osebnostne vprašalnike, na podlagi katerih analiziramo njihovo dinamiko sodelovanja. Sledijo timske vaje in izbrane aktivnosti, s katerimi podpiramo obstoječe procese v delovni skupini in gradimo skupne norme ter dogovore za prihodnost. Novozaposleni preko te izkušnje hitro spozna svoj tim ter se uspešno vključi v delovno okolje.

 

Proces onboarding tima je koristen z različnih vidikov:

  • obstoječi člani delovne ekipe ozavestijo svoj način delovanja;

  • novozaposleni spozna svojo ožjo skupino sodelavcev in kako se njihovi delovni procesi med seboj povezujejo;

  • prek skupne izkušnje ima novozaposleni priložnost hitro zgraditi temelje za odnose z drugimi in raziskuje, kakšna je njegova vloga v skupini. Poleg tega lahko med delavnico razvije zaupanje in pozitivne medosebne odnose, ki ga bodo v prvih mesecih na delovnem mestu podpirali v zahtevnih trenutkih;

  • obstoječa skupina skupaj z novim članov (pre)oblikuje skupne dogovore, načine dela in cilje, kar jim pomaga, da v prihodnje učinkoviteje sodelujejo.

 

 

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.