Samo tisti, ki svoje delo opravljajo s strastjo lahko premikajo meje in ustvarjajo uspešne zgodbe. V Competu iščemo prav take, talente, ki bodo lahko soustvarjali tudi vaše uspehe in podvige.
Iskanje in selekcija Selekcijski ocenjevalni center Onboarding tima Psihološka testiranja Razvojna analiza zaposlenih HR Consulting Prezaposlovanje/Outplacement Competo Senior program
Competo coachi Naš pristop Zaključeni projekti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Kaj je RAZVOJNI center in kdaj ga uporabljamo

 

Razvojni center je učinkovita in objektivna metoda analize kompetenc zaposlenih.

 

Za oblikovanje razvojnih aktivnosti je izrednega pomena kakovostna analiza kompetenc, ki nam nudi vpogled v to, kje so razvojne aktivnosti najbolj potrebne in kam jih usmeriti za največji učinek.

 

Ustrezno zastavljen in pripravljen razvojni center sistematično ter objektivno identificira posameznikovo vedenje v določenih vnaprej strukturiranih situacijah. Vedenje, ki ga pri posameznikih lahko opazimo danes, je dober indikator, kako se bodo le-ti vedli v prihodnosti. Z opazovanjem vedenja posameznika lahko ocenimo njegove kompetence ter oblikujemo konkretne predloge za njihov nadaljnji razvoj.

 

Razvojni center sestavljajo različne standardizirane skupinske in individualne naloge, ki simulirajo različne situacije na delovnem mestu. Navadno traja od pol do dveh dni in ga praviloma izvajamo izven prostorov podjetja. Je zelo jasno stukturiran proces, ki se osredotoča na objektivno in sistematično opazovanje vedenj. V razvojni center so vključeni udeleženci, ki sodelujejo v različnih nalogah ter več opazovalcev, ki so strokovno izurjeni za ocenjevanje vedenja v simuliranih situacijah. Končne analize temeljijo na združenih podatkih iz večih nalog s strani večjega števila opazovalcev.

 

Razvojni center je odlično orodje za oblikovanje aktivnosti na področju razvoja zaposlenih, ki omogoča odlično podlago za:

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.