Samo tisti, ki svoje delo opravljajo s strastjo lahko premikajo meje in ustvarjajo uspešne zgodbe. V Competu iščemo prav take, talente, ki bodo lahko soustvarjali tudi vaše uspehe in podvige.
Iskanje in selekcija Psihološka testiranja Selekcijski ocenjevalni center Competo program talentov Razvojna analiza zaposlenih Prezaposlovanje/Outplacement Competo Senior program
Competo coachi Naš pristop Zaključeni projekti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Selekcijski ocenjevalni center/Assessment centre

 

Ocenjevalni center je orodje s katerim vam v Competu pomagamo sistematično oceniti vedenje in kompetence posameznikov. Sestavljen je iz različnih skupinskih in individualnih nalog ter vsebin, ki jih pripravimo glede na ocenjevane kompetence. Prednost Competo ocenjevalnega centra predstavlja tim izkušenih opazovalcev, ki so izurjeni v podajanju natančnih in objektivnih ocen vedenja. Selekcijski ocenjevalni center izvajamo za zunanje kandidate kot del selekcijskega procesa pri kadrovanju novih zaposlenih.

 

 

 

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.