Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

2. FOW zajtrk

Tema drugega FOW zajtrka bo “Kako tim naredi zvezde (in ne zvezde tima)?”. V navdih pri snovanju dogodka nam je bil odličen podcast Adama Granta – The Problem With All-Stars. Naš gost bo nekdanji olimpijec, danes pa vrhunski rokometni trener Gregor Cvijič, ki bo s športnega vidika predstavil logiko gradnje zmagovalnega tima. Debatirali bomo o tem, kakšna je vloga “zvezd” v timu – so pomoč ali ovira? Kako lahko posameznik pripomore k zmagi/delu ekipe, tudi če ni “največji zvezdnik”?

KDAJ: 6. 7. 2018 med 8.30 in 10.00

KJE: Competo, Livarska 12, Ljubljana

KAJ: “Kako tim naredi zvezde (in ne zvezde tima)?” + kava + rogljički

Udeleženci so praviloma sodelujoči na FoW hekatonih oz. drugi strokovnjaki na povabilo enega od udeležencev. Če pa se vam zdi, da morate nujno sodelovati, nam pošljite sporočilo in nam povejte zakaj.

 

Pridruži se Linkedin skupini

 

Pridruži se Facebook skupini

Kaj je FOW skupnost?

Skupnost je namenjena izmenjavi znanj, izkušenj, debati in viharjenju možgan vseh navdušencev nad boljšo prihodnostjo dela. Si prabral/a kakšen zanimiv članek? Se ti je utrnila ideja, kako izboljšati ali nadgraditi delovna mesta, pa bi želel/a povratno informacijo? Deli z nami – tu smo, da si pomagamo! 

Kaj so FOW zajtrki?

Pretekli dogodki

Competo HR hekaton: ADIJO SILOSI - interno sodelovanje 4.0

20. 10. 2020
Virtualni HR hekaton je povsem agilen način reševanja izzivov komunikacije, sodelovanja in zavzetosti, ki podjetjem različnih branž, velikosti in...

FOW zajtrk: Employer branding - preteklost, prihodnost ali sedanjost?

15.01.2020
Pred nami je že tretja sezona “Future of Work” zajtrkov – naš prvi FOW zajtrk v 2020 bo v petek, 24. januarja 2020, ob 8.30 na...

Novembrski FOW zajtrk

29. 11. 2019
Na novembrskem Future of Work zajtrku bomo s tremi gosti govorili o lateralnih...
Preskoči na orodno vrstico