Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Srečno 2011!

Dragi obiskovalci naše spletne strani, kandidati in prijatelji,

 

 

počasi se izteka še eno leto. Sedaj lahko že z gotovostjo trdimo, da je bilo izredno pestro, dinamično – leto številnih sprememb. Trg dela je bil v tem letu osrednja tema naših medijev, žal prepogosto-krat tudi negativno obarvana. Številna podjetja so se reorganizirala, nekatera so odpuščala, spet druga pa so v teh nestabilnih časih izkoristila priložnost in neugodne razmere na trgu spremenila sebi v prid.

Tudi Competovci smo v letošnjem letu doživeli velike spremembe in se odločili za pomemben korak – za samostojno karierno pot. Veseli smo, da ste nam v dobrih treh mesecih našega nastanka zaupali v tako lepem številu. Prav tako smo veseli vseh vaših spodbudnih misli in besed, mnogih vprašanj pa tudi pripomb in kritik, katere jemljemo izredno resno in trudili se bomo, da bomo vsak naš korak ves čas nagrajevali in izboljševali.

Z novim letom se za vsakega od nas odpirajo nove priložnosti in nove poti. Competovci vam želimo predvsem, da boste srečni in zadovoljni ter našli svoj pravi karierni izziv!

Ekipa Competo

Ostali članki

Skupaj zmoremo ogromno: Competo in Inštitut CAR na skupni poti

28.11.2018
Z združitvijo bomo ustvarili pogoje v katerih bomo našo strast do odgovornega dela na HR področju združili v celovito storitev strankam, ki...

Gostujoči blog: Milenijci prihajajo

27.11.2018
Pred nekaj dnevi sem slišala izraz, ki me je končno opredelil: star milenijec....

Biznis, ne teorija

14.11.2018
Težko je dati v besede navdušenje nad hekatonom, ki ga izžareva Maja, ko nosi s seboj spomine na dogodek, ki je tako uspešno mobiliziral skoraj...