Šele takrat, ko delo postane užitek, smo lahko resnično zadovoljni in uspešni. V Competu širimo strast do dela do vseh naših deležnikov.
Prosta delovna mesta Priporočila zadovoljnih kandidatov Pomagamo vam do želenega dela Competo Senior program Oddajte življenjepis Competovi karierni napotki in nasveti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Prosta delovna mesta

V Competu smo razvili nov portal www.competo.jobs, v katerem se lahko prijavljate na prosta delovna mesta, si ustvarite in oblikujete svoj profil, ki ga lahko tudi sami upravljate.

AKTUALNO
Za japonsko podjetje FANUC, izjemno uspešno proizvodno družbo z družinsko atmosfero in vrhunsko kvaliteto, iščemo prodajnega inženirja za injekcijsko brizganje, ki bo pokrival celotno Adriatic regijo (razen Makedonije).
Rok za prijavo: 15.10.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je proizvajalec vrhunskih vodnih hladilnih sistemov za računalnike in komponente.
Rok za prijavo: 10.11.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Atlas Trading d.o.o., eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov, ki v svoje vrste vabi izkušenega prodajnega inženirja.
Rok za prijavo: 31.10.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, uspešno mednarodno storitveno podjetje, iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Glavni računovodja (m/ž).
Rok za prijavo: 12.11.2017
AKTUALNO
Slovensko gradbeno podjetje, specializirano v rudarsko-gradbenih poslih, vabi v svojo sredino direktorja družbe.
AKTUALNO
Naš naročnik je uveljavljen proizvajalec in zastopnik opreme za merilno tehniko. Njihovi proizvodi in storitve se prodajajo na globalnem trgu. Z vrhunskimi strokovnjaki, izkušnjami in znanjem razvijajo inovativne ideje tako za tipske, kot tudi proizvode prilagojene posameznim potrebam kupcev.
AKTUALNO
Za podjetje Lek, lokacija Lendava, iščemo novega sodelavca.
Rok za prijavo: 31.10.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Gep Štalekar, eno najbolj prepoznavnih podjetij za celostno oskrbo strank s storitvami in izdelki na področju potiskane kartonske embalaže. V svoje vrste vabijo komercialista.
Rok za prijavo: 03.11.2017
AKTUALNO
Slovensko gradbeno podjetje z dolgoletno tradicijo na področju visokih gradenj išče direktorja družbe
Rok za prijavo: 19.10.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, Steklarno Hrastnik, podjetje, ki že več kot 150 let izdeluje vrhunske steklarske izdelke iščemo tehnologa za proizvodni proces.
Rok za prijavo: 01.11.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, Steklarno Hrastnik, podjetje, ki že več kot 150 let izdeluje vrhunske steklarske izdelke iščemo Direktorja za razvoj in kakovost.
AKTUALNO
Za našega naročnika, Steklarno Hrastnik, podjetje, ki že več kot 150 let izdeluje vrhunske steklarske izdelke iščemo Vodjo elektro in strojnega vzdrževanja.
Rok za prijavo: 20.10.2017
AKTUALNO
Za podjetje Amicus d.o.o., drugega največjega ponudnika zunanjega oglaševanja v Sloveniji iščemo okrepitve v ekipi komercialistov v Ljubljani.
Rok za prijavo: 15.10.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je uspešno podjetje, ki se ukvarja z vodenjem poslovnih knjig za druga podjetja in v svoje vrste vabi novega sodelavca na delovnem mestu samostojni računovodja (m/ž).
Rok za prijavo: 24.10.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Danfoss, danes vodilno mednarodno, uspešno razvojno, proizvodno in prodajno podjetje na področju izdelkov in aplikacij za zagotavljanje energetske varčnosti, ki ponuja rešitve za učinkovito spopadanje s podnebnimi spremembami. Je eden vodilnih dobavitelj številnih naprednih komponent in sistemov za ogrevanje, ki zagotavljajo udobje in energetsko učinkovitost v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi izboljšano delovanje ogrevanja v omrežjih daljinske energetike (District Energy/DEN).
Rok za prijavo: 17.10.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, večje proizvodno podjetje, ki nudi kompletne storitve na področju strojegradnje profesionalnih avtomatskih linij v živilski panogi, z lastnim know-how-om, s tujim lastništvom ter dolgoletno tradicijo iščemo VODJO RAZVOJA.
AKTUALNO
Naš naročnik je vodilni slovenski proizvajalec energijsko varčnih hiš. Svoje proizvode uspešno prodaja na svetovnih trgih. Zaradi povečanega obsega dela in dobrega poslovanja, v svoje vrste vabi novega zaposlenega.
Rok za prijavo: 14.10.2017
AKTUALNO
Za mednarodno usmerjeno podjetje z nekaj desetletno tradicijo in usmeritvijo k zadovoljitvi potreb najbolj zahtevnih uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih, narejenih iz kovinskih materialov, ter ambicijo po še bolj prodornem nastopu na trgu avtomobilske industrije, iščemo kadrovske okrepitve.
Rok za prijavo: 15.10.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, inovativno farmacevtsko družbo, iščemo izkušenega novega sodelavca na delovnem mestu Produktni vodja (Product Manager) m/ž.
AKTUALNO
Za našega naročnika, uspešno mednarodno proizvodno družbo iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Vodja kadrovske službe v proizvodni enoti
Naš naročnik je multinacionalka s področja razvoja medicinske opreme vrhunske kakovosti.
Rok za prijavo: 31.10.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je eno večjih trgovskih podjetij s področja zabavne elektonike, računalništva, bele tehnike in telekomunikacij. Z inovatinimi pristopi, uporabo SW rešitev in uporabo analitike želijo biti najboljši na trgu, navdihovati in bogatiti nove življenjske sloge.
Rok za prijavo: 30.09.2017
AKTUALNO
Za podjetje Lek iščemo Vodjo oskrbe proizvodnje (PSCM) za lokacijo na Prevaljah.
Rok za prijavo: 31.10.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je podjetjem z lastnim razvojem telematskega sistema, ki zagotavlja brezhibno upravljanje voznih parkov, delovnih procesov ter mobilnih zaposlenih. Primeren je za uporabo na številnih področjih, predvsem v transportu, logistiki, gradbeništvu, potniškem prometu ter v številnih storitveno orientiranih zasebnih ali javnih organizacijah. Njihov sistem avtomatizira in optimira poslovanje, niža stroške, omogoča časovne prihranke, prihranke pri porabi goriva, nudi boljši vpogled v delo zaposlenih in učinkovitejšo izrabo virov.
Rok za prijavo: 31.10.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Digiverse, uspešno slovensko podjetje z odličnimi programerji in mednarodnimi strankami. Njihova specialnost so visoko zmogljivi zaledni sistemi, ki se pogovarjajo z velikim številom odjemalcev.
Danfoss Heating je vodilni dobavitelj številnih naprednih komponent in sistemov za ogrevanje, ki zagotavljajo udobje in energetsko učinkovitost v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi izboljšano delovanje ogrevanja v omrežjih daljinske energetike (District Energy/DEN).
AKTUALNO
Družinsko podjetje MEBOR, ki deluje že od leta 1982, je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev strojev za razrez lesa. Je dinamično in hitro rastoče podjetje s priznanji Obrtnik leta 2011, Podjetniški vzor 2012, nominiranci za Gorenjsko Gazelo 2016 idr. V svetu je priznano kot tehnološki vodja v segmentu horizontalnih tračnih žag. Podjetje je usmerjeno predvsem v razvoj novih rešitev in izboljšav, prodaja pa ima poudarek na tehničnih rešitvah.
Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.