Šele takrat, ko delo postane užitek, smo lahko resnično zadovoljni in uspešni. V Competu širimo strast do dela do vseh naših deležnikov.
Prosta delovna mesta Priporočila zadovoljnih kandidatov Pomagamo vam do želenega dela Competo Senior program Oddajte življenjepis Competovi karierni napotki in nasveti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Prosta delovna mesta

V Competu smo razvili nov portal www.competo.jobs, v katerem se lahko prijavljate na prosta delovna mesta, si ustvarite in oblikujete svoj profil, ki ga lahko tudi sami upravljate.

Rok za prijavo: 01.09.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je uspešno slovensko IT podjetje, ki svoje stranke že skoraj 30 let oskrbuje z ustreznimi sistemskimi in IT storitvami. V svoje vrste vabijo strokovnjaka, katerega glavne naloge bodo:
Naš naročnik je multinacionalka s področja razvoja medicinske opreme vrhunske kakovosti.
Rok za prijavo: 10.09.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je uspešno večje trgovsko podjetje, ki v svoje vrsti vabi novega sodelavca na delovnem mestu višji finančni kontroler (m/ž).
Rok za prijavo: 10.09.2017
AKTUALNO
Za okrepitev tima v Cityparku iščemo odgovornega, dinamičnega in dela željnega sodelavca.
Rok za prijavo: 30.09.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je eno večjih trgovskih podjetij s področja zabavne elektonike, računalništva, bele tehnike in telekomunikacij. Z inovatinimi pristopi, uporabo SW rešitev in uporabo analitike želijo biti najboljši na trgu, navdihovati in bogatiti nove življenjske sloge.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Za skupino Don Don, vodilno pekovsko podjetje v regiji, iščemo ustvarjalnega in inovativnega vodjo razvoja, ki bo zadolžen za proizvodni obrat v Grosuplju. Podjetje Don Don posluje v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Bolgariji in na Hrvaškem. Širitev načrtuje še v Romunijo in Albanijo in postaja vodilno pekarsko podjetje v Sloveniji. Redno sledijo svetovnim pekovskim trendom. Vlagajo v nove obrate in najsodobnejšo opremo, da bi obdržali korak z evropskimi in svetovnimi proizvajalci. Skupina Don Don ima v lasti prepoznavni blagovni znamki Pekarna Grosuplje in Tvojih pet minut.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je banka, ki na slovenskem trgu dela deluje že vrsto let. V svoje vrste vabi novega sodelavca na delovnem mestu samostojni ali razvojni tehnolog.
Si se vedno spraševal, kaj počne razvojni inženir, vodja konstrukcij, java developer ali pa tehnolog v kakovosti? Bi užival v raziskovanju trga dela in povezovanju talentov z najboljšimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji? Ti veliko pomenijo fleksibilnost in sproščeno delovno okolje?
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Siemens, eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev vrhunske tehnološke opreme na področju energetike, avtomatizacije in digitalizacije.
Rok za prijavo: 17.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Atlas Trading d.o.o., eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov. V svoje vrste vabijo izkušenega serviserja na področju hladilništva in regulacijske tehnike, ki bi sčasoma prevzel vodenje ekipe serviserjev.
Rok za prijavo: 17.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Mediana, specializirano podjetje za snovanje, načrtovanje in izvajanje raziskav. So podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju tržnega, medijskega in mnenjskega raziskovanja, ki nudi celovito raziskovalno storitev, od prepoznavanja problema, zasnove, izpeljave in podrobne analize do interpretacije in svetovanja. V svoje vrste vabijo ambicioznega vodjo projektov z odličnimi prodajnimi veščinami.
Rok za prijavo: 31.07.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je priznana mednarodna skupina, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo elektronskih sklopov za končne izdelke najvidnejših svetovnih proizvajalcev električnega orodja, malih gospodinjskih aparatov, bele tehnike, avtomobilske industrije in drugih področij. Njihovi kupci so priznana imena v svetovnem merilu, zato je osredotočenost na obstoječe kupce in negovanje visokega nivoja odnosov ključnega pomena.
Naš naročnik je banka, ki na slovenskem trgu dela deluje že vrsto let. V svoje vrste vabi novega sodelavca na delovnem mestu notranji revizor v oddelku upravljanje tveganj in finance.
Rok za prijavo: 08.07.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, uspešno mednarodno storitveno podjetje, iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Glavni računovodja (m/ž).
Rok za prijavo: 06.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je uspešno inovativno farmacevtsko podjetje, ki razvija biološka zdravila. V svoje vrste vabijo novega sodelavca na delovnem mestu Strokovni sodelavec.
Rok za prijavo: 27.07.2017
AKTUALNO
Za podjetje Lek iščemo Vodjo oskrbe proizvodnje (PSCM) za lokacijo na Prevaljah.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je podjetjem z lastnim razvojem telematskega sistema, ki zagotavlja brezhibno upravljanje voznih parkov, delovnih procesov ter mobilnih zaposlenih. Primeren je za uporabo na številnih področjih, predvsem v transportu, logistiki, gradbeništvu, potniškem prometu ter v številnih storitveno orientiranih zasebnih ali javnih organizacijah. Njihov sistem avtomatizira in optimira poslovanje, niža stroške, omogoča časovne prihranke, prihranke pri porabi goriva, nudi boljši vpogled v delo zaposlenih in učinkovitejšo izrabo virov.
Rok za prijavo: 31.07.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je vodilni ponudnik sistemov za avtomatiko in proizvodno informatiko v Sloveniji, ki se je na svojem področju uveljavil tudi v širši regiji. Z vrhunsko tehnologijo, inovativnimi rešitvami in kakovostnimi storitvami na področju avtomatike in proizvodne informatike povečujejo konkurenčno prednost svojih poslovnih partnerjev. So eden od vodilnih partnerjev podjetij, ki sledijo trendom Industrije 4.0 in uveljavljajo celosten energetski management.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je podjetje, ki s svojo jasno vizijo postaja eden najbolj prepoznavnih ponudnikov energijsko varčnih in sodobno oblikovanih objektov, podjetje, ki je iz tipično lesno predelovalnega podjetja postalo ponudnik celovitih energetskih rešitev.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Za mednarodno usmerjeno podjetje z nekaj desetletno tradicijo in usmeritvijo k zadovoljitvi potreb najbolj zahtevnih uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih, narejenih iz kovinskih materialov, ter ambicijo po še bolj prodornem nastopu na trgu avtomobilske industrije, iščemo kadrovske okrepitve.
Rok za prijavo: 15.07.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je veliko uspešno storitveno podjetje, ki v svoje vrste vabi novega zaposlenega na delovnem mestu Digital Marketing Manager.
Rok za prijavo: 17.07.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, inovativno farmacevtsko družbo, iščemo izkušenega novega sodelavca na delovnem mestu Produktni vodja (Product Manager) m/ž.
AKTUALNO
Naš naročnik je vodilni slovenski proizvajalec energijsko varčnih hiš. Svoje proizvode uspešno prodaja na svetovnih trgih. Zaradi povečanega obsega dela in dobrega poslovanja, v svoje vrste vabi novega zaposlenega.
Rok za prijavo: 15.07.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je velika, mednarodna proizvodna družba, ki v svoje vsrte vabi novega sodelavca na delovnem mestu Manager kadrov.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je visoko tehnološko podjetje, ki deluje na področju razvoja in implementacije informacijskih rešitev v skladiščih in drugi interni logistiki. So eno od vodilnih podjetij, ki se spoprijema z izzivi Industrije 4.0. Povezujejo poslovne informacijske sisteme, ljudi, robote in avtomatska vozila v delujoč »eko sistem« notranje logistike.
AKTUALNO
Naš naročnik je uveljavljen proizvajalec in zastopnik opreme za merilno tehniko. Njihovi proizvodi in storitve se prodajajo na globalnem trgu. Z vrhunskimi strokovnjaki, izkušnjami in znanjem razvijajo inovativne ideje tako za tipske, kot tudi proizvode prilagojene posameznim potrebam kupcev.
Rok za prijavo: 15.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je eden od največjih slovenskih zaposlovalcev in eden največjih slovenskih izvoznikov. Naš naročnik je podjetje B/S/H hišni aparati.
AKTUALNO
Naš naročnik je Digiverse, uspešno slovensko podjetje z odličnimi programerji in mednarodnimi strankami. Njihova specialnost so visoko zmogljivi zaledni sistemi, ki se pogovarjajo z velikim številom odjemalcev.
Rok za prijavo: 31.07.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Digiverse, uspešno slovensko podjetje z odličnimi programerji in mednarodnimi strankami. Njihova specialnost so visoko zmogljivi zaledni sistemi, ki se pogovarjajo z velikim številom odjemalcev.
Danfoss Heating je vodilni dobavitelj številnih naprednih komponent in sistemov za ogrevanje, ki zagotavljajo udobje in energetsko učinkovitost v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi izboljšano delovanje ogrevanja v omrežjih daljinske energetike (District Energy/DEN).
AKTUALNO
Družinsko podjetje MEBOR, ki deluje že od leta 1982, je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev strojev za razrez lesa. Je dinamično in hitro rastoče podjetje s priznanji Obrtnik leta 2011, Podjetniški vzor 2012, nominiranci za Gorenjsko Gazelo 2016 idr. V svetu je priznano kot tehnološki vodja v segmentu horizontalnih tračnih žag. Podjetje je usmerjeno predvsem v razvoj novih rešitev in izboljšav, prodaja pa ima poudarek na tehničnih rešitvah.
Rok za prijavo: 31.07.2017
AKTUALNO
Ecolab je vodilni globalni ponudnik proizvodov, storitev in tehnologij s področja obdelave vod in zagotavljanja čistoče v vseh industrijskih panogah. V svojo ekipo vabijo visoko motiviranega in ambicioznega sodelavca.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je DEWESoft, pomemben igralec v svetu merilne tehnike. Z inovativnimi pristopi pretvarjajo odlične ideje v top produkte in ponujajo rešitve tudi za najbolj zahtevne stranke v avtomobilski, letalski in procesni industriji, med njimi NASA, MAN, Honeywell, Lockheed Martin, Honda, Panasonic in mnogi drugi.
Rok za prijavo: 08.07.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, veliko proizvodno farmacevstko družbo iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu tehnolog farmacevstke tehnologije.
Rok za prijavo: 31.08.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je visoko tehnološko podjetje, ki deluje na področju razvoja in implementacije informacijskih rešitev v skladiščih in drugi interni logistiki. So eno od vodilnih podjetij, ki se spoprijema z izzivi Industrije 4.0. Povezujejo poslovne informacijske sisteme, ljudi, robote in avtomatska vozila v delujoč »eko sistem« notranje logistike.
Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.