Šele takrat, ko delo postane užitek, smo lahko resnično zadovoljni in uspešni. V Competu širimo strast do dela do vseh naših deležnikov.
Prosta delovna mesta Priporočila zadovoljnih kandidatov Pomagamo vam do želenega dela Competo Senior program Oddajte življenjepis Competovi karierni napotki in nasveti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Prosta delovna mesta

V Competu smo razvili nov portal www.competo.jobs, v katerem se lahko prijavljate na prosta delovna mesta, si ustvarite in oblikujete svoj profil, ki ga lahko tudi sami upravljate.

Rok za prijavo: 08.01.2018
AKTUALNO
Naš naročnik je družba, ki gradi mali butični hotel v središču Ljubljane.
Rok za prijavo: 31.01.2018
AKTUALNO
Naš naročnik je visoko tehnološko podjetje, ki deluje na področju razvoja in implementacije informacijskih rešitev v skladiščih in drugi interni logistiki. So eno od vodilnih podjetij, ki se spoprijema z izzivi Industrije 4.0. Povezujejo poslovne informacijske sisteme, ljudi, robote in avtomatska vozila v delujoč »eko sistem« notranje logistike.
Rok za prijavo: 15.12.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, večje podjetje, ki nudi kompletne storitve na področju strojegradnje profesionalnih avtomatskih linij v živilski panogi, z lastnim know-how-om, s tujim lastništvom ter dolgoletno tradicijo iščemo komercialista.
Rok za prijavo: 22.12.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, slovensko visoko tehnološko podjetje za razvoj in proizvodnjo izdelkov v IT industriji, vodilno v svetu v svoji niši, ki je močno mednarodno vpeto, iščemo Vodjo nabave.
Rok za prijavo: 31.12.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, slovensko visoko tehnološko podjetje za razvoj in proizvodnjo izdelkov v IT industriji, vodilno v svetu v svoji niši, ki je močno mednarodno vpeto, iščemo Vodjo inovacij..
Rok za prijavo: 20.12.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Danfoss, danes vodilno mednarodno, uspešno razvojno, proizvodno in prodajno podjetje na področju izdelkov in aplikacij za zagotavljanje energetske varčnosti, ki ponuja rešitve za učinkovito spopadanje s podnebnimi spremembami. Je eden vodilnih dobavitelj številnih naprednih komponent in sistemov za ogrevanje, ki zagotavljajo udobje in energetsko učinkovitost v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi izboljšano delovanje ogrevanja v omrežjih daljinske energetike (District Energy/DEN).
Rok za prijavo: 19.12.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, ki velja za vodilnega slovenskega proizvajalca izdelkov na svojem področju, iščemo direktorja za vodenje družbe. Svoje proizvode uspešno prodajajo na preko 20 svetovnih trgih, kamor izvozijo več kot polovico svojih izdelkov. Podjetje ima proizvodnjo organizirano v dveh tovarnah. Njihovi temelji slonijo na bogati tradiciji, obenem pa so s pogledom usmerjeni v prihodnost. Prizadevajo si za trajnostni razvoj podjetja in soustvarjanje koncepta življenja, ki temelji na udobju, energijski varčnosti in spoštovanju okolja.
Rok za prijavo: 31.12.2017
AKTUALNO
Danfoss, vodilno podjetje na globalnem trgu na področju regulacije pogonov, ogrevanja, hlajenja in klimatizacije.
Rok za prijavo: 21.12.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je mednarodno trgovsko podjetje, ki v svoje vrsti vabi novega sodelavca na delovnem mestu Regijski finančni kontroler (m/ž).
Rok za prijavo: 15.12.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, uspešno družbo iščemo novega zaposlenega na delovnem mestu Direktor kulinarike (m/ž).
Naš naročnik je multinacionalka s področja razvoja medicinske opreme vrhunske kakovosti.
Rok za prijavo: 31.12.2017
AKTUALNO
Naša klient je uveljavljeno družinsko proizvodnjo podjetje iz kovinsko predelovalne panoge, ki je na trgu že pol stoletja. Svoje izdelke v celoti proda na evropskem trgu, predvsem v Nemčiji in Avstriji. Veliko vlaga v tehnološke posodobitve proizvodnje, razvoj strokovnega znanja sodelavcev ter optimizacijo logistike.
AKTUALNO
Naš naročnik je veliko trgovsko podjetje, ki v svoje vrste vabi novega zaposlenega na delovnem mestu Category Manager/Produktni specialist.
Rok za prijavo: 15.12.2017
AKTUALNO
Slovensko gradbeno podjetje, specializirano v rudarsko-gradbenih poslih, vabi v svojo sredino direktorja družbe.
AKTUALNO
Naš naročnik je uveljavljen proizvajalec in zastopnik opreme za merilno tehniko. Njihovi proizvodi in storitve se prodajajo na globalnem trgu. Z vrhunskimi strokovnjaki, izkušnjami in znanjem razvijajo inovativne ideje tako za tipske, kot tudi proizvode prilagojene posameznim potrebam kupcev.
AKTUALNO
Za podjetje Lek, lokacija Lendava, iščemo novega sodelavca.
Rok za prijavo: 15.12.2017
AKTUALNO
Slovensko gradbeno podjetje z dolgoletno tradicijo na področju visokih gradenj išče direktorja družbe
Rok za prijavo: 31.12.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, večje proizvodno podjetje, ki nudi kompletne storitve na področju strojegradnje profesionalnih avtomatskih linij v živilski panogi, z lastnim know-how-om, s tujim lastništvom ter dolgoletno tradicijo iščemo VODJO RAZVOJA.
Rok za prijavo: 15.12.2017
AKTUALNO
Za našega naročnika, inovativno farmacevtsko družbo, iščemo izkušenega novega sodelavca na delovnem mestu Produktni vodja (Product Manager) m/ž.
Rok za prijavo: 10.12.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je eno večjih trgovskih podjetij s področja zabavne elektonike, računalništva, bele tehnike in telekomunikacij. Z inovatinimi pristopi, uporabo SW rešitev in uporabo analitike želijo biti najboljši na trgu, navdihovati in bogatiti nove življenjske sloge.
Rok za prijavo: 20.12.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je podjetjem z lastnim razvojem telematskega sistema, ki zagotavlja brezhibno upravljanje voznih parkov, delovnih procesov ter mobilnih zaposlenih. Primeren je za uporabo na številnih področjih, predvsem v transportu, logistiki, gradbeništvu, potniškem prometu ter v številnih storitveno orientiranih zasebnih ali javnih organizacijah. Njihov sistem avtomatizira in optimira poslovanje, niža stroške, omogoča časovne prihranke, prihranke pri porabi goriva, nudi boljši vpogled v delo zaposlenih in učinkovitejšo izrabo virov.
Rok za prijavo: 20.12.2017
AKTUALNO
Naš naročnik je Digiverse, uspešno slovensko podjetje z odličnimi programerji in mednarodnimi strankami. Njihova specialnost so visoko zmogljivi zaledni sistemi, ki se pogovarjajo z velikim številom odjemalcev.
Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.