Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

ZA KANDIDATE

Trenutno iščemo

Vabljeni na naš portal www.competo.jobs, kjer se lahko prijavljate na prosta delovna mesta. Ob vpisu v našo bazo vas vabimo, da se napoveste na brezplačni spoznavni pogovor z našimi svetovalci office@competo.si. Pri nas ste vedno dobrodošli, vsi. Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh (z nasveti, priporočili, informacijami in osebnim pristopom), da vam pomagamo pri iskanju novega kariernega izziva. V primeru zanimive priložnosti, ki bi vam glede na vaš profil lahko ustrezala, vas bomo kontaktirali. Ponosni smo, da smo kot specialisti za "Executive Search" del globalne mreže Glasford International.

Prikaz selekcijskega postopka

Po prijavi na prosto delovno mesto kandidate obvestimo o uspešnosti prijave in se dogovorimo za nadaljnje korake.

KANDIDAT SE PRIJAVI NA DELOVNO MESTO
Ujemanje kandidata s pričakovanji delovnega mesta
Neujemanje kandidata s pričakovanji delovnega mesta
Razgovor s Competo sodelavcem
Psihološko testiranje
Razgovor pri naročniku
Sklenitev zaposlitve z naročnikom
Spremljanje kandidatov Potendo onboarding uvajalni program
Vključitev v Competo bazo kandidatov za prihodnje priložnosti

Zakaj sodelovati z nami?

Transparentno poslovanje

Skozi celoten proces iskanja in selekcije nudimo kandidatom odprto komunikacijo in hitro odzivnost. Kandidate obveščamo o poteku postopka, prav tako pa smo jim vedno na voljo za dodatne informacije, posvetovanje in pomoč pri sprejemanju odločitev.

Specializiranost po industrijah

Svetovalci v Competu prihajajo iz različnih industrij, kot so bančništvo, finance, marketing, strojništvo, IT in drugo. Prav zato vam lahko zagotavljamo strokoven razgovor, na katerem vam podamo relevantne informacije o delovnem mestu. Poleg tega s tem pridobite sogovornika, ki vam lahko z dragocenimi izkušnjami ponudi praktične nasvete, saj razume specifičnost delovnega mesta, industrijo in aktualne spremembe na trgu dela.

Lasten raziskovalni oddelek

Naš proces iskanja in selekcije najustreznejšega kandidata za posamezno delovno mesto je sestavljen iz treh osnovnih sklopov: analize delovnega mesta, iskanja in selekcije ter spremljanja kandidatov. Pri iskanju kandidatov se poslužujemo različnih virov, ki segajo od oglaševanja prostega delovnega mesta do direktnega iskanja. Za primeren način se odločimo glede na pričakovan nabor kandidatov, ki ga potrebujemo za ustrezno selekcijo.

Psihološka testiranja

V procesu psihološkega testiranja opravimo test optimizma in čustvene inteligence, ki sta ključna pokazatelja profila kandidatov. S pomočjo testiranj naš naročnik preveri znanja in kompetence kandidata, še preden ta nastopi na novem delovnem mestu. Kandidat pa lahko z rezultati testiranj pridobi vpogled v lastno osebnost in ugotovi, katero delovno okolje mu najbolj ugaja.

Competo svetuje

Prvi karierni izziv

Iskanje prve zaposlitve je lahko zahteven zalogaj, saj se mladi velikokrat znajdete pred marsikatero oviro, kot so pomanjkanje delovnih izkušenj in poznanstev. Včasih morda tudi niste prepričani glede karierne usmeritve ali pa si morda želite napredovanja, ki v trenutni službi ni možno. V Competu verjamemo, da mladi posamezniki za podjetja predstavljate neprecenljiv vir znanja, energije in inovativnosti, zato iskalcem prve zaposlitve z veseljem priskočimo na pomoč.

Pogosta vprašanja

Za vas smo zbrali najpogostejša vprašanja, ki se vam porajajo ob iskanju novega kariernega izziva.

Alan Šćuric

Pri iskanju kariernega izziva je Competo moja prva izbira, saj so zavzeti, odzivni in se vedno prilagodijo mojim željam.

My career in Slovenia

Program »My Career in Slovenia« je storitev, ki jo lahko podjetje ponudi partnerjem svojih zaposlenih, ki so v Slovenijo prišli iz tujine. Karierni program omogoča vpogled v slovenski trg dela in tako udeležence opolnomoči za (re)aktivacijo na trgu dela in aktivno iskanje novih kariernih priložnosti v Sloveniji.

Rezultati v številkah

157

opravljenih iskanj v 2018

2000+

opravljenih razgovorov v 2018

3600+

psiholoških testiranj

15

družbeno odgovornih projektov v 2018

12

uspešno zaključenih projektov na mesec

Posameznik je pri delu lahko nadpovprečno uspešen le takrat, ko opravlja delo, kjer lahko izrazi vse svoje potenciale in ko to opravlja obdan z ljudmi, s katerim ga veže tudi prava kemija.