Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Reference

Ponosni na sodelovanja

Zadovoljni naročniki so naši najboljši ambasadorji. Ponosni smo, da na jih je vsako leto več in se veselimo ustvarjanja vedno novih uspešnih zgodb.

  • British Embassy Ljubljana

  • Nektar Natura

  • Telekom Slovenije

  • EKWB

  • Pivovarna Laško Union

Sophie Honey

British Ambassador

Competo kot partner britanskega veleposlaništva Britansko-slovenski gospodarski zbornici vedno nudi prvovrstne storitve povezane z iskanjem in selekcijo novih sodelavcev. Naše sodelovanje vključuje komunikacijo zaposlitvenih priložnosti preko njihovih kanalov ter s tem ustvarjanje močnega bazena odličnih kandidatov, pregled prijav in pomoč pri končni izbiri novih zaposlenih. Kar je name naredilo še posebej dober vtis, je pristop Competovih svetovalcev, ki vložijo veliko truda v  razumevanje odprte pozicije ter v iskanje najboljših kandidatov, ki odgovarjajo tako delovnemu mestu kot tudi naši organizacijski kulturi.

Metka Lah

Kadrovska služba /HR

S Competom uspešno sodelujemo na več področjih. En od skupnih projektov je bil tudi oblikovanje kompetenčnega modela. Njihova strokovna ekipa nam je pomagala pri naboru splošnih kompetenc podjetja in kasneje še specifičnih kompetenc za posamezna področja. Z vsako kompetenco smo oblikovali kompetenčne kartice, kjer smo opredelili želena vedenja, podali predloge vedenjskih vprašanj in praktičnih nalog, s katerimi vodje lahko spodbujajo zaposlene, da razvijajo/nadgrajujejo izbrano kompetenco. Competo ekipa nam je pomagala kompetenčni model zastaviti zelo praktično – naši vodje so kompetenčne kartice že letos uporabili pri letnih razgovorih. To jim je pomagalo identificirati razvitost kompetenc pri zaposlenih in prepoznati, kje se ima vsak izmed njih še priložnost izboljšati v prihajajočem letu.

Lea Šmigoc

Vodja izobraževanja in razvoja kadrov

Zaposleni so ključnega pomena za uspešnost našega podjetja, zato je še toliko bolj pomembno, da tudi v primeru ko se od sodelavcev poslovimo poskrbimo za njih. Skupaj s Competom smo izvedli odličen program prezaposlovanja, s katerim smo pomagali sodelavcem pri iskanju novih priložnosti na trgu dela, ter jih na ta način opremili z dodatnimi znanji, veščinami in hkrati pomagali pri dvigu samozavesti.

Edvard König

CEO

Naše podjetje je sestavljeno iz mladih in neverjetno talentiranih posameznikov, ki črpajo moč iz medsebojnega sodelovanja. V tako hitro spremenljivem poslovnem okolju, v katerem se EK nahaja, ravno to predstavlja bistveno konkurenčno prednost, ki jo moramo skrbno negovati in ves čas delati nove razvojne preskoke. S pomočjo sodelovanja s Competom in njihovim razvojnim centrom smo se naučili še bolje prepoznavati, kje so naše skrite rezerve in kako jih še bolje izrabiti. Njihova profesionalna ekipa te prisili k razmišljanju, spremembam, a je hkrati zabavna.

Urška Leben

HR Manager

Competo je brez dvoma vodilni ponudnik v svojem sektorju. Skupaj z njimi smo zaposlili par management pozicij. Kandidate učinkovito iščejo preko svoje široke mreže in so sposobni prepoznati pravo ujemanje s podjetjem in vlogo. Že na prvem sestanku so začutili kulturo in DNK našega podjetja in razumeli, česa si želimo pri kandidatih. Odločitev za le enega med več odličnimi kandidati je bila za nas težka. Competo je odličen vir vrhunskih kandidatov.

Zaupajo nam

Vzajemno zaupanje, dolgoročno partnerstvo in skupni načrti so dosežki, ki se jih najbolj veselimo. Zato smo ponosni in počaščeni, da z nami sodeluje toliko uspešnih podjetij.