Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Reference

Ponosni na sodelovanja

Zadovoljni naročniki so naši najboljši ambasadorji. Ponosni smo, da na jih je vsako leto več in se veselimo ustvarjanja vedno novih uspešnih zgodb.

  • Summit Avto

  • AMZS

  • Danfoss

  • Sberbank

  • Triglav

Jaka Kavčič

General Manager

S Competom smo sodelovali na dveh »novoletnih« dogodkih. Kot eden izmed sponzorjev smo bili deležni profesionalne, inovativne in navdihujoče obravnave pred, med in tudi po samem dogodku. Zato je bila odločitev, da smo tudi drugo leto prisotni na njihovem dogodku, sila enostavna. Tudi tokrat smo bili navdušeni in pozitivno presenečeni kako heterogen tim milenijcev in ne-milenijcev, deluje tako usklajeno in sinhrono. In verjetno prav zato, ker kot sami radi pravijo, posel delajo ljudje in so pri njih ti ljudje čudoviti posamezniki, se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje.

Damijan Andjelković

Zakaj Competo? Ker znajo poslušati, opazovati in zaznati potrebe in želje naročnika. Njihova popolna predanost projektu, ki ga dobijo, je odlika Competo tima, ki ga sestavlja heterogena mavrica strokovnjakov. Pozitivna energija, ki jo naročnik kmalu začuti, želja po presežkih in odkrivanju novega in neznanega v portfelju strokovnjakov (kandidatov) v kombinaciji z timom naročnika enostavno navdušuje. Zakaj so torej uspešni pri svojem delu? Ker jim zaupamo uspešni in skupaj rastemo in se razvijamo. Hvala Competo tim.

Mojca Kokalj

Vodja HR in komunikacije

Skladno z rastjo in širitvijo poslovanja Danfoss Trate smo v preteklem in letošnjem letu zaposlili kar nekaj novih sodelavcev in sodelavk – tudi s pomočjo celotne Competove ekipe. Ste odzivni in strokovni ter nudite popolno podporo pri iskanju želenega kadra, ki uresničuje cilje ter soustvarja uspeh organizacije. To se je izkazalo tudi pri izvedbi ocenjevalnega centra, preko katerega smo spoznali naše nove sodelavce in jih povabili k sodelovanju. Prepričani smo, da bo naše sodelovanje še naprej odlično!

Jana Schuster

Vodja službe Kadri in izobraževanje

S podjetjem Competo sodelujemo že od začetka njihovega delovanja in sicer pri iskanju ustreznih kandidatov za strokovne kot tudi za vodstvene funkcije. Lahko rečem, da so v slovenski prostor prinesli svež pristop v graditvi partnerstva s podjetji in skrbi za kvalitetno izvajanje procesa zaposlovanja novih sodelavcev. Nam je pri zaposlovanju – poleg tega, da najdemo kandidata s pravim znanjem in izkušnjami za prosto delovno mesto – v prvi vrsti pomembno tudi to, da najdemo pravega kandidata, ki se bo kar najbolje vklopil v naše delovno okolje, ožji tim in v čim krajšem času postal aktiven in produktiven člen v organizaciji. Ravno zato nas je prepričal njihov postopek analize delovnega okolja, ki ne vsebuje samo standardne analize delovnega mesta in potrebnih kompetenc, temveč tudi analizo dinamike tima z vseh zornih kotov. Dodana vrednost k celotnemu postopku pa je tudi uvajalni coaching za novega sodelavca/sodelavko, ki ključno doprinese k hitrejši prilagoditvi v novo delovno okolje in s tem pripomore k njegovi/njeni čim prejšnji delovni učinkovitosti.

 

Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Ena takih so zagotovo Top karierni premiki in organizacija zanimivih Competo HRM dogodkov. Kot pika na i pa nas občasno presenetijo s kakšnim drobnim presenečenjem. Skratka, vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Barbara Luckmann Jagodič

Pomočnica izvršnega direktorja za HRM

S podjetjem COMPETO že nekaj časa sodelujemo pri iskanju vodstvenega kadra za najvišje pozicije, predvsem za tujino. Sodelovanje s strokovnjaki COMPETA je na zelo visoki profesionalni ravni, saj je njihov cilj, poleg identifikacije najboljšega kadra, tudi razvoj dolgoročnega partnerskega sodelovanja z naročnikom. Pri iskanju najboljših talentov na trgu so nam tudi svetovali kaj bi, poleg z naše strani predlaganih kompetenc, lahko še upoštevali pri izboru, saj imajo ogromno izkušenj in znanja iz različnih industrij in profilov kandidatov. Vsekakor bi podjetje COMPETO pripročila, saj so izjemno profesionalen in zanesljiv partner podjetju.

Zaupajo nam

Vzajemno zaupanje, dolgoročno partnerstvo in skupni načrti so dosežki, ki se jih najbolj veselimo. Zato smo ponosni in počaščeni, da z nami sodeluje toliko uspešnih podjetij.