Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Reference

Ponosni na sodelovanja

Zadovoljni naročniki so naši najboljši ambasadorji. Ponosni smo, da na jih je vsako leto več in se veselimo ustvarjanja vedno novih uspešnih zgodb.

  • Telekom Slovenije

  • British Embassy Ljubljana

  • Nektar Natura

  • EKWB

  • Pivovarna Laško Union

Manica Šegš

Strokovnjakinja za razvoj kadrov

Projekt uvajanja coaching kulture in usposabljanja internih coachev je zelo kompleksen zato smo se odločili, da k sodelovanju povabimo ekipo Competa. Vključeni so bili pri vsakem koraku uvedbe: pri izvedbi fokusne delavnice z vodstvom, z namenom vzpostavljanja pomena uvajanja coaching kulture v podjetje, pomagali so nam pri pripravi interne komunikacije glede uvedbe internega coachinga, skupaj smo definirali profila coacha, opravili so izbor coachev s profiliranjem in organizacijo razvojno-ocenjevalnega centra in izvedli delavnice in supervizije ter individualna srečanja s coachi. Rezultat je bistveno večja osveščenost vodstva in zaposlenih o tem, kaj coaching je in kakšne pozitivne učinke prinaša, velik interes za sodelovanje v coaching procesu z našimi internimi coachi ter pozitivni odzivi sodelavcev, ki so že bili vključeni v coaching.

Sophie Honey

British Ambassador

Competo kot partner britanskega veleposlaništva Britansko-slovenski gospodarski zbornici vedno nudi prvovrstne storitve povezane z iskanjem in selekcijo novih sodelavcev. Naše sodelovanje vključuje komunikacijo zaposlitvenih priložnosti preko njihovih kanalov ter s tem ustvarjanje močnega bazena odličnih kandidatov, pregled prijav in pomoč pri končni izbiri novih zaposlenih. Kar je name naredilo še posebej dober vtis, je pristop Competovih svetovalcev, ki vložijo veliko truda v  razumevanje odprte pozicije ter v iskanje najboljših kandidatov, ki odgovarjajo tako delovnemu mestu kot tudi naši organizacijski kulturi.

Metka Lah

Kadrovska služba /HR

S Competom uspešno sodelujemo na več področjih. En od skupnih projektov je bil tudi oblikovanje kompetenčnega modela. Njihova strokovna ekipa nam je pomagala pri naboru splošnih kompetenc podjetja in kasneje še specifičnih kompetenc za posamezna področja. Z vsako kompetenco smo oblikovali kompetenčne kartice, kjer smo opredelili želena vedenja, podali predloge vedenjskih vprašanj in praktičnih nalog, s katerimi vodje lahko spodbujajo zaposlene, da razvijajo/nadgrajujejo izbrano kompetenco. Competo ekipa nam je pomagala kompetenčni model zastaviti zelo praktično – naši vodje so kompetenčne kartice že letos uporabili pri letnih razgovorih. To jim je pomagalo identificirati razvitost kompetenc pri zaposlenih in prepoznati, kje se ima vsak izmed njih še priložnost izboljšati v prihajajočem letu.

Edvard König

CEO

Naše podjetje je sestavljeno iz mladih in neverjetno talentiranih posameznikov, ki črpajo moč iz medsebojnega sodelovanja. V tako hitro spremenljivem poslovnem okolju, v katerem se EK nahaja, ravno to predstavlja bistveno konkurenčno prednost, ki jo moramo skrbno negovati in ves čas delati nove razvojne preskoke. S pomočjo sodelovanja s Competom in njihovim razvojnim centrom smo se naučili še bolje prepoznavati, kje so naše skrite rezerve in kako jih še bolje izrabiti. Njihova profesionalna ekipa te prisili k razmišljanju, spremembam, a je hkrati zabavna.

Urška Leben

HR Manager

Competo je brez dvoma vodilni ponudnik v svojem sektorju. Skupaj z njimi smo zaposlili par management pozicij. Kandidate učinkovito iščejo preko svoje široke mreže in so sposobni prepoznati pravo ujemanje s podjetjem in vlogo. Že na prvem sestanku so začutili kulturo in DNK našega podjetja in razumeli, česa si želimo pri kandidatih. Odločitev za le enega med več odličnimi kandidati je bila za nas težka. Competo je odličen vir vrhunskih kandidatov.

Zaupajo nam

Vzajemno zaupanje, dolgoročno partnerstvo in skupni načrti so dosežki, ki se jih najbolj veselimo. Zato smo ponosni in počaščeni, da z nami sodeluje toliko uspešnih podjetij.