Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Reference

Ponosni na sodelovanja

Zadovoljni naročniki so naši najboljši ambasadorji. Ponosni smo, da na jih je vsako leto več in se veselimo ustvarjanja vedno novih uspešnih zgodb.

  • Telekom Slovenije

  • British Embassy Ljubljana

  • Steklarna Hrastnik

  • EKWB

  • Big Bang

Manica Šegš

Strokovnjakinja za razvoj kadrov

Projekt uvajanja coaching kulture in usposabljanja internih coachev je zelo kompleksen zato smo se odločili, da k sodelovanju povabimo ekipo Competa. Vključeni so bili pri vsakem koraku uvedbe: pri izvedbi fokusne delavnice z vodstvom, z namenom vzpostavljanja pomena uvajanja coaching kulture v podjetje, pomagali so nam pri pripravi interne komunikacije glede uvedbe internega coachinga, skupaj smo definirali profila coacha, opravili so izbor coachev s profiliranjem in organizacijo razvojno-ocenjevalnega centra in izvedli delavnice in supervizije ter individualna srečanja s coachi. Rezultat je bistveno večja osveščenost vodstva in zaposlenih o tem, kaj coaching je in kakšne pozitivne učinke prinaša, velik interes za sodelovanje v coaching procesu z našimi internimi coachi ter pozitivni odzivi sodelavcev, ki so že bili vključeni v coaching.

Sophie Honey

British Ambassador

Competo kot partner britanskega veleposlaništva Britansko-slovenski gospodarski zbornici vedno nudi prvovrstne storitve povezane z iskanjem in selekcijo novih sodelavcev. Naše sodelovanje vključuje komunikacijo zaposlitvenih priložnosti preko njihovih kanalov ter s tem ustvarjanje močnega bazena odličnih kandidatov, pregled prijav in pomoč pri končni izbiri novih zaposlenih. Kar je name naredilo še posebej dober vtis, je pristop Competovih svetovalcev, ki vložijo veliko truda v  razumevanje odprte pozicije ter v iskanje najboljših kandidatov, ki odgovarjajo tako delovnemu mestu kot tudi naši organizacijski kulturi.

Ivan Papič

Direktor sektorja kadri in splošne zadeve

S Competom sodelujemo na različnih razvojnih projektih s področja razvoja kadrov. Ne zgolj zaradi  visoke stopnje strokovnosti ekipe, poglobljenega poznavanja področja, poistovetenja z našimi potrebami in razmišljanja izven okvirov – temveč tudi zaradi osebnega pristopa.  Vse navedeno prispeva k vseživljenjskemu učenju in rasti vseh zaposlenih in posledično podjetja kot celote. S Competom prepletamo najboljše prakse in vedno sveže pristope – za prihodnost s posluhom.

Edvard König

CEO

Naše podjetje je sestavljeno iz mladih in neverjetno talentiranih posameznikov, ki črpajo moč iz medsebojnega sodelovanja. V tako hitro spremenljivem poslovnem okolju, v katerem se EK nahaja, ravno to predstavlja bistveno konkurenčno prednost, ki jo moramo skrbno negovati in ves čas delati nove razvojne preskoke. S pomočjo sodelovanja s Competom in njihovim razvojnim centrom smo se naučili še bolje prepoznavati, kje so naše skrite rezerve in kako jih še bolje izrabiti. Njihova profesionalna ekipa te prisili k razmišljanju, spremembam, a je hkrati zabavna.

Maja Majstorović Hajduković

Direktorica HR

Ekipo Competo odlikuje izjemna strokovnost, hitra odzivnost ter celovit pristop k reševanju specifičnih vsebinskih izzivov. So pobudniki kreativnih in inovativnih pristopov poslovnih rešitev v slovenski HR skupnosti. Velja, da je njihov moderen pristop k uvedbi HR trendov prikaz »HR agencije 3.0«, kar je dodana vrednost za vse nas, ki verjamemo, da uspeh podjetja temelji na ljudeh in vpeljavi agilnih pristopov v vse procese v podjetju.

Zaupajo nam

Vzajemno zaupanje, dolgoročno partnerstvo in skupni načrti so dosežki, ki se jih najbolj veselimo. Zato smo ponosni in počaščeni, da z nami sodeluje toliko uspešnih podjetij.