Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Reference

Ponosni na sodelovanja

Zadovoljni naročniki so naši najboljši ambasadorji. Ponosni smo, da na jih je vsako leto več in se veselimo ustvarjanja vedno novih uspešnih zgodb.

  • British Embassy Ljubljana

  • Summit Avto

  • Zavarovalnica Sava

  • Sava Turizem

  • EKWB

  • Wiener Städtische

  • Big Bang

Sophie Honey

British Ambassador

Competo kot partner britanskega veleposlaništva Britansko-slovenski gospodarski zbornici vedno nudi prvovrstne storitve povezane z iskanjem in selekcijo novih sodelavcev. Naše sodelovanje vključuje komunikacijo zaposlitvenih priložnosti preko njihovih kanalov ter s tem ustvarjanje močnega bazena odličnih kandidatov, pregled prijav in pomoč pri končni izbiri novih zaposlenih. Kar je name naredilo še posebej dober vtis, je pristop Competovih svetovalcev, ki vložijo veliko truda v  razumevanje odprte pozicije ter v iskanje najboljših kandidatov, ki odgovarjajo tako delovnemu mestu kot tudi naši organizacijski kulturi.

Jaka Kavčič

General Manager

S Competom smo sodelovali na dveh »novoletnih« dogodkih. Kot eden izmed sponzorjev smo bili deležni profesionalne, inovativne in navdihujoče obravnave pred, med in tudi po samem dogodku. Zato je bila odločitev, da smo tudi drugo leto prisotni na njihovem dogodku, sila enostavna. Tudi tokrat smo bili navdušeni in pozitivno presenečeni kako heterogen tim milenijcev in ne-milenijcev, deluje tako usklajeno in sinhrono. In verjetno prav zato, ker kot sami radi pravijo, posel delajo ljudje in so pri njih ti ljudje čudoviti posamezniki, se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje.

mag. Miha Pahulje

Izvršni direktor

S podjetjem Competo smo v preteklosti v naši zavarovalnici že sodelovali, zadnji sodelovanje pa je bilo vezano na iskanje kandidata za eno od vodilnih delovnih mest. Sodelovanje je potekalo odlično, saj so sodelavci Competa, ki so bili vključeni v projekt, v celoti prepoznali naše potrebe in želje ter v skladu s tem tudi pripravili izbor ustreznih kandidatov. V veliko pomoč nam je bila tudi analiza mikro okolja in ostala podpora njihovih sodelavcev skozi celoten proces. Cenim to, da so nam bili ves čas na voljo s svojimi strokovnimi nasveti, ki so bili v veliko pomoč pri končni odločitvi. Če bi moral povzeti v enem stavku: profesionalno in v skladu z obljubami, ki so nam jih dali.

Ana Praprotnik

Direktorica marketinga

Zakaj je fino sodelovati s Competom? Ker prevzamejo celoten iskalni proces kadra od začetka do konca, ker so pri njih strokovnjaki za iskanje ustreznih kadrov, ker se potrudijo in popolnoma personalizirajo celoten proces iskanja in izbora. Vsekakor pa je bilo vedno z moje strani izrednega pomena ustrezen brief, torej kaj iščemo, kakšni so cilji pričakovanja. Ko pa se na koncu nisem mogla odločiti med 2 kandidatoma, pa me je rešila njihova psihologinja, ki mi je z odgovori na vprašanja, ki so me težila, pomagala pri končni odločitvi. Sodelovali smo 2x in 2x sem zaposlila top kader v marketingu.

Edvard König

CEO

Naše podjetje je sestavljeno iz mladih in neverjetno talentiranih posameznikov, ki črpajo moč iz medsebojnega sodelovanja. V tako hitro spremenljivem poslovnem okolju, v katerem se EK nahaja, ravno to predstavlja bistveno konkurenčno prednost, ki jo moramo skrbno negovati in ves čas delati nove razvojne preskoke. S pomočjo sodelovanja s Competom in njihovim razvojnim centrom smo se naučili še bolje prepoznavati, kje so naše skrite rezerve in kako jih še bolje izrabiti. Njihova profesionalna ekipa te prisili k razmišljanju, spremembam, a je hkrati zabavna.

mag. Tomo Mrđen

Direktor podružnice

Competo nam je pomagal poiskati in izbrati enega od ključnih vodilnih sodelavcev v naši podružnici. Strokovnjaki pri Competu dobro razumejo naše potrebe in posebnosti delovanja naše podružnice. Kljub temu, da so bile naše zahteve razmeroma specifične, so nam v kratkem času pripravili izbor kakovostnih kandidatov. Veliko pozornost so namenili preverjanju ustreznosti kandidatov našemu okolju. Tim, za katerega smo iskali vodjo, so analizirali in ugotovili tudi ključne socialne kompetence, ki jih bo potreboval vodja. Sodelavci Competa so izvrstno opravili postopek selekcije, zato smo se lahko zanesljivo oprli na njihova priporočila in ocene, ki so se izkazale za točne.

S pomočjo Competa smo lahko hitro zapolnili pomembno vrzel v naši sestavi in se usmerili v doseganje poslovnih rezultatov. Za kakovostno in profesionalno opravljeno delo sem Competu zelo hvaležen in jih z veseljem priporočam.

Maja Majstorović Hajduković

Direktorica HR

Ekipo Competo odlikuje izjemna strokovnost, hitra odzivnost ter celovit pristop k reševanju specifičnih vsebinskih izzivov. So pobudniki kreativnih in inovativnih pristopov poslovnih rešitev v slovenski HR skupnosti. Velja, da je njihov moderen pristop k uvedbi HR trendov prikaz »HR agencije 3.0«, kar je dodana vrednost za vse nas, ki verjamemo, da uspeh podjetja temelji na ljudeh in vpeljavi agilnih pristopov v vse procese v podjetju.

Zaupajo nam

Vzajemno zaupanje, dolgoročno partnerstvo in skupni načrti so dosežki, ki se jih najbolj veselimo. Zato smo ponosni in počaščeni, da z nami sodeluje toliko uspešnih podjetij.