Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Sledimo trendom

Competo HR hekaton: november 2019

Čas je, da v kadrovske prakse vnesemo inovativnost. Da v njihovo oblikovanje vključimo zaposlene in da pri iskanju rešitev prisluhnemo tistim, ki so se s podobnimi izzivi že soočili.

Competo HR hekaton je enodnevni dogodek, ki lahko predstavlja bodisi prvi korak k inoviranju HR praks in procesov, lahko pa služi kot »prevetritev« in vir novih idej za že obstoječe inovativne HR projekte. Bi želeli kot podjetje inovirati z nami? Pišite nam na ana.gabrscek@competo.si!

KDAJ: 6. november 2019

KJE: Ljubljana

14. Competo dogodek: Ali lahko podjetje uspešno živi brez šefov?

Z zastarelimi hierarhičnimi poslovnimi modeli se danes težko spopadamo z izzivi moderne ekonomije. Zmagujejo hitra, agilna in inovativna podjetja, ki se na spremembe in potrebe na trgu odzivajo hitro.

Odnos podjetje zaposleni naj bi predstavljalo » win win « razmerje. Od zaposlenih pričakujemo, da so inovativni, kreativni, agilni… Ob tem pa jim ne omogočamo dovolj prostora, avtoritete in odgovornosti, da se tako tudi vedejo.

 

 

Aktualno iz HR sveta

Agilni HR: nova nevesta ali stara v novi preobleki?

18.09.2019

Agilnost namreč deluje po principu snežne kepe: ko bodo sodelavci spoznajo, da npr. več zaupanja in transparentnosti pomeni ne le bolj prijetno......

PREBERI VEČ