Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Sledimo trendom

Talent Cloud: izmenjava talentov med podjetji

Talent Cloud je platforma znanja in ljudi za podjetja, ki se zavedajo da zadrževanje talentov nima prihodnosti – najboljši zaposleni so lahko uspešni in zadovoljni le, če jim podjetja sama omogočijo gibanje in svobodo.

Talent Cloud je prvi projekt izmenjave talentov med podjetij v Sloveniji.

Kdo so ti talenti? To so vsi, ki bodo v naslednjih mesecih nekaj spremenili v svojem delovnem okolju, neomejeno s starostjo, spolom ali drugo pogosto karakteristiko talentov.

Namen projekta je preko izmenjave talentov spodbuditi prenos znanja med podjetji na razvojnih projektih. Vsaka izmenjava ima konkreten cilj, rezultat pa je viden že v treh mesecih po začetku izmenjave.

Bi želeli sodelovati v izmenjavi Talent Cloud 2020? Pišite nam na talentcloudslovenia@gmail.com

14. Competo dogodek: Ali lahko podjetje uspešno živi brez šefov?

Z zastarelimi hierarhičnimi poslovnimi modeli se danes težko spopadamo z izzivi moderne ekonomije. Zmagujejo hitra, agilna in inovativna podjetja, ki se na spremembe in potrebe na trgu odzivajo hitro.

Odnos podjetje zaposleni naj bi predstavljalo » win win « razmerje. Od zaposlenih pričakujemo, da so inovativni, kreativni, agilni… Ob tem pa jim ne omogočamo dovolj prostora, avtoritete in odgovornosti, da se tako tudi vedejo.

 

 

Aktualno iz HR sveta

Spremembe so proces

25.06.2022

Spremembe so proces. Ko uvajamo spremembe v podjetjih, še posebej, če so večje in posegajo v del organizacijske kulture ali se tičejo novih......

PREBERI VEČ

Spremembe - Skupaj na ladji

13.06.2022

Spremembe so del razvoja vsake organizacije in so nujne za njen dolgoročen obstoj. Ljudje so tisti, ki spremembe uvajajo. V interesu vodstva......

PREBERI VEČ

Q&A – Kakšen pomen imajo informacije za zaposlene v procesu organizacijskih sprememb?

11.06.2022

Organizacijske spremembe so kompleksne in za marsikaterega člana organizacije predstavljajo velik izziv. Večkrat so nepričakovane ali pa so plod......

PREBERI VEČ