Šele takrat, ko delo postane užitek, smo lahko resnično zadovoljni in uspešni. V Competu širimo strast do dela do vseh naših deležnikov.
Prosta delovna mesta Priporočila zadovoljnih kandidatov Pomagamo vam do želenega dela Competo Senior program Oddajte življenjepis Competovi karierni napotki in nasveti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Pomagamo vam do želenega dela

Se morda nahajate na pragu iskanja novega kariernega izziva?

Slej ko prej se vsi znajdemo v situaciji, ko si želimo ali potrebujemo spremembo na kariernem področju. Odločitev za tako pomemben korak ni preprosta in le redko se zgodi z danes na jutri. Še težja pa je odločitev o izbiri tistega pravega delodajalca, pri katerem bomo lahko dodobra izrazili vse naše sposobnosti, znanje in osebnostne lastnosti.  V COMPETU vam pri tem koraku lahko pomagamo. 

 

Vabimo vas, da se prijavite v našo bazo kandidatov in nam posredujete vaše karierne želje. Z velikim veseljem vas vabimo tudi na krajše brezplačno osebno srečanje, kjer lahko z našimi svetovalci podrobneje proučite vse nadaljnje korake iskanja novega kariernega izziva.


Zakaj bi nam zaupali?

  • Prisegamo na visoko stopnjo diskretnosti;
  • smo nadpovprečno odzivni in hitri;
  • odlikujejo nas prijaznost, ustrežljivost in odgovornost;
  • uživamo v tem, kar počnemo;
  • verjamemo v pristne in tople medčloveške odnose - na vseh področjih in z vsemi našimi deležniki.
Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.