Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Je tvoj talent v dobrih rokah?

Kaj je »headhunting« agencija? Kaj počnejo »lovci na glave«? Zakaj bi sodeloval z njimi – ni to slabo zate?

Če želiš svoj talent kar najbolje izkoristiti in na trgu dela najti službo, kjer se boš (poleg poštenega zaslužka) tudi dobro počutil in kjer bo tvoj prispevek cenjen ter bo v timu nastala dobra »kemija«, je sodelovanje s headhunting agencijo pametna odločitev. Zakaj? Iskanje in skrb za talente je nekaj, s čimer se Competovci ukvarjamo vsak dan, zato smo lahko neprecenljivi posredniki pri vzpostavljanju zmagovalnih povezav med kandidati in podjetji.

 

 

HEADHUNTING AGENCIJA: KAJ? KAKO?

Pri Competu smo posebni predvsem zaradi svojega načina iskanja in izbire kandidatov. K temu namreč pristopamo AKTIVNO, kar pomeni, da naredimo podrobno raziskavo ter prepoznamo in kontaktiramo ljudi, ki bi bili za delovno mesto najbolj primerni. Pri tem se ne omejimo le na tiste, ki iščejo zaposlitev, temveč kontaktiramo tudi že zaposlene, ki (morda) razmišljajo o novih izzivih. Cilj Competa torej ni zgolj zapolniti prazna delovna mesta, temveč najti najboljše kandidate, ki se bodo z novim delodajalcem ujeli tako poslovno, kot tudi osebnostno.

 

ZAKAJ SODELOVATI Z LOVCI NA TALENTE?

  • V Competu imamo veliko več in veliko bolj podrobne informacije o dogajanju na trgu dela, kot jih lahko ima posameznik.
  • Zaradi vsakdanjega stika s kandidati in podjetji, ki bolj ali manj aktivno zaposlujejo, imamo veliko boljši pregled nad odprtimi priložnostmi – tudi nad tistimi, ki niso nikoli oglaševane na spletu ali drugače.
  • Z ljudmi, ki iščejo nove priložnosti, se srečujemo vsak dan: pregledamo na stotine življenjepisov, razmišljamo o najboljših povezavah med podjetij in posamezniki ter opravimo številne razgovore.

Naše delo je opravljeno dobro, ko kandidat uživa v novi službi, podjetje pa je navdušeno nad novim talentom, ki bo soustvarjal njihovo prihodnost. Povedano na kratko: Competo je lahko dragocen partner na tvoji karierni poti.

 

 

KAKO VZPOSTAVITI STIK?

Kot veliko naše vsakdanje komunikacije se je tudi prvi »živijo« v komunikaciji Competom preselil na digitalne platforme. To pomeni, da je prvi korak pri vzpostavljanju stika z nami posredovanje življenjepisa in kontaktnih podatkov preko našega spletnega portala. S pomočjo svojega uporabniškega računa, ki ga pri tem ustvariš, se lahko enostavno prijaviš na zate zanimivo razpisano delovno mesto, nam pa s tem omogočiš, da te na podlagi tvojih izkušenj in znanj »ulovimo«, ko na trgu zaznamo zanimivo priložnost.

Če čutiš, da je čas, da svoj talent pustiš ujeti Competo »lovcu na glave«, se nam predstavi na: www.competo.jobs 

 

Vir fotografij: www.linkedin.com http://techsheer.com/

 

Ostali članki

Svet HR – moč in odgovornost, da spreminjamo prihodnost dela in organizacij

20.04.2024
Osebno verjamem, da bi moral HRM postati glasnik trajnosti – ne le v smislu 'social' dela v okviru ESG, ampak na splošno. Naša vloga je namreč...

Voditeljstvo v dobi generacijskih razlik: ključ do trajnostne uspešnosti podjetja

18.04.2024
Vse pogosteje poslušamo o izzivih vodenja sodelavcev različnih generacij. Veliko smo lahko prebrali o posebnostih ene ali druge generacije. Imamo...

Ali zaposlitveni paket vsebuje tudi program prezaposlovanja?

16.04.2024
Trg dela se neprestano spreminja, prilagaja in razvija v skladu s potrebami in zahtevami gospodarstva. To ga dela izjemno dinamičnega, pa tudi...