Za povečavo in pomanjšavo uporabljajte tipki CONTROL+ in CONTROL-.

Kadrovski šprint – študentski HR hekaton

Na Competo HR hekatonih vedno rodi kakšna drzna ideja. Marca 2019 so se na našem HR hekatonu povezali študentje, ki smo jih povabili k hekanju, in zasnovali študentsko verzijo HR hekatona – Kadrovski šprint. Veseli in ponosni smo, da jim lahko pri uresničitvi ideje stojimo ob strani!

Kadrovski šprint je v letošnjem letu povezal tri študentska društva, z namenom ustvariti edinstven dogodek za študente.

Tri društva iz treh fakultet (Ekonomija, Kadrovski management in Psihologija), skupaj z vsaj tremi podjetji organiziramo Kadrovski šprint.

KDAJ: v sredo, 20. novembra 2019, od 8.00 do 19:30

KJEŠtudentski Kampus, Pivovarniška ulica 6, Ljubljana

KDO: študentje, ki jih zanima kadrovsko področje (razvoj ljudi in karier v organizacijah) ter 2 podjetji

ZAKAJ: da ustvarimo najboljši način zaposlovanja za mlade

 

KAJ JE NAŠ CILJ?

  • Spoznati agilne metode dela (šprinti, tehnike kreativnega razmišljanja),
  • poiskati rešitve za izzive na področju zaposlovanja mladih,
  • s svojimi idejami izboljšati kadrovski proces vse od izbire kandidatov pa do uvajanja mladih v svoj tim.

KAKŠEN BO IZZIV?

Tema Kadrovskega šprinta je MLADI IN ZAPOSLOVANJE. Vsako izmed sodelujočih podjetij bo predstavilo izziv/problem, s katerim se konkretno srečuje na področju zaposlovanja mladih – milenijcev, generacije Z… Ta izziv bomo študentje nato reševali v manjših skupinah, s podporo mentorjev in predstavnikov podjetja.

SI PRAVI/PRAVA KANDIDAT/KA?:

  • Si študent/ka Ekonomske fakultete, Fakultete za družbene vede ali Filozofske fakultete?
  • Bi izboljšal/a način zaposlovanja in razvoja kariere znotraj organizacije?
  • Bi z ekipo v enem dnevu rad/a osvojil/a 400€ nagrade?

Če si na vse odgovoril/a z DA, potem si idealen/a kandidat/ka za nas!

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijave bodo odprte 25.10.2019!

Prijavnina je 4,99€ (z DDV), s tem so pokriti tudi stroški hrane in pijače za celoten dogodek.

VRSTA PRIJAVE

Študentom omogočamo prijavo kot ekipa (maksimalna velikost ekipe so štiri osebe). Prijavni obrazec naj izpolni ena oseba, vsi člani ekipe pa bodo na e-mail prejeli predračune. Šele po plačilu vseh predračunov je ekipa prijavljena.

Seveda podpiramo tudi individualne prijave/ prijave v parih/ prijave v trojicah, kjer bodo študentje združeni v ekipo štirih.

Ker stremimo k maksimalno raznolikim rešitvam, smo omejili število prijav iz vsake fakultete. Trudili se bomo, da bo število udeležencev enakomerno razporejeno med vse fakultete. Zate pa to pomeni, da se ne obotavljaj saj se mesta hitro polnijo!

 

PRILOŽNOSTI ZA PODJETJA

Kako nove generacije pritegniti k zaposlitvi? Kako in preko katerih kanalov jih nagovoriti, da bodo prisluhnili? Kako graditi delovna mesta po meri prihajajočih generacij?

Če bi želeli, da odgovore na zgornja vprašanja iščemo tudi konkretno za vaše podjetje, vas vabimo, da se nam pridružite kot partner. Pišete nam lahko na eva.strmole@management-group.si in z veseljem vam bomo podrobneje predstavili projekt.

Vaše podjetje bo ob koncu dneva dobilo rešitev za izziv, s katerim se konkretno vi spopadate na področju zaposlovanja mladih. Ker je rdeča nit Kadrovskega šprinta zaposlovanje novih generacij, bo rešitev neposredno kreirala ciljna skupina – milenijci in generacija Z, kar povečuje relevantnost in potencialno učinkovitost rešitve. Poleg tega pa boste imeli možnost druženja in ”networkanja” z mladimi, vašimi potencialnimi zaposlenimi, kar bo okrepilo prepoznavnost vaše znamke delodajalca pri prihajajočih generacijah talentov.

Pretekli dogodki

Competo HR hekaton: ADIJO SILOSI - interno sodelovanje 4.0

20. 10. 2020
Virtualni HR hekaton je povsem agilen način reševanja izzivov komunikacije, sodelovanja in zavzetosti, ki podjetjem različnih branž, velikosti in...

FOW zajtrk: Employer branding - preteklost, prihodnost ali sedanjost?

15.01.2020
Pred nami je že tretja sezona “Future of Work” zajtrkov – naš prvi FOW zajtrk v 2020 bo v petek, 24. januarja 2020, ob 8.30 na...

Novembrski FOW zajtrk

29. 11. 2019
Na novembrskem Future of Work zajtrku bomo s tremi gosti govorili o lateralnih...
Preskoči na orodno vrstico