Najboljšim kadrom pokažemo pot do vas.
Iskanje in selekcija Psihološka testiranja Selekcijski ocenjevalni center Onboarding tima Competo program talentov Razvojna analiza zaposlenih Prezaposlovanje/Outplacement Competo Senior program
Competo coachi Naš pristop Zaključeni projekti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Prezaposlovanje/Outplacement

 

V Competu vam stojimo ob strani ne le v času rasti in zaposlovanja novih kadrov, temveč tudi takrat ko se mora podjetje zaradi različnih razlogov spopasti z zmanjšanjem števila zaposlenih. S programom prezaposlovanja zaposlenim nudimo podporo pri prehodu na novo delovno mesto ter ponovni umestitvi na trg dela. Program prezaposlovanja poteka v obliki individualnega svetovanja ter delavnic. Osrednje teme programa so poklicno svetovanje, razvoj veščin iskanja zaposlitve, raziskovanje lastnih potencialov, razvoj osebne blagovne znamke ter usmerjen pristop na trg dela. Posameznika v procesu podpirata dva svetovalca (psiholog ter karierni svetovalec), ki skrbita da ima posameznik celostno strokovno podporo.

 

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.