Za podjetja in kandidate najdemo najbolj primerne rešitve tudi takrat, ko to morda izgleda nemogoče. Kar nekaj naših poslovnih partnerjev se je na nas obrnilo prvič, ko sami niso našli ustreznega kandidata. Pri tem smo jim uspešno pomagali.
Iskanje in selekcija Selekcijski ocenjevalni center Onboarding tima Psihološka testiranja Razvojna analiza zaposlenih HR Consulting Prezaposlovanje/Outplacement Competo Senior program
Competo coachi Naš pristop Zaključeni projekti
ODDAJTE INFORMATIVNO
POVPRAŠEVANJE
REFERENCE
Sodelavci Competa razumejo, kaj pomeni partnerstvo in stremijo k iskanju trajnostnih rešitev, ki nam vsem prinašajo koristi. Vedno znova nam sporočajo, da so tu za nas in da smo z njihovo pomočjo lahko še učinkovitejši in bolj uspešni.

Prezaposlovanje/Outplacement

 

V Competu vam stojimo ob strani ne le v času rasti in zaposlovanja novih kadrov, temveč tudi takrat ko se mora podjetje zaradi različnih razlogov spopasti z zmanjšanjem števila zaposlenih. S programom prezaposlovanja zaposlenim nudimo podporo pri prehodu na novo delovno mesto ter ponovni umestitvi na trg dela. Program prezaposlovanja poteka v obliki individualnega svetovanja ter delavnic. Osrednje teme programa so poklicno svetovanje, razvoj veščin iskanja zaposlitve, raziskovanje lastnih potencialov, razvoj osebne blagovne znamke ter usmerjen pristop na trg dela. Posameznika v procesu podpirata dva svetovalca (psiholog ter karierni svetovalec), ki skrbita da ima posameznik celostno strokovno podporo.

 

Copyright © Competo, d.o.o. Vse pravice pridržane.